Coafuri de petrecere ale vedetelor

De Unica.ro pe 30 noiembrie 2009

Atunci când ai nevoie de inspiraţie pentru coafura ta de petrecere, foloseşte ultimele tendinţe preluate de vedete. Fie că aleg bucle actuale sau retro, coafuri înalte cu volum sau împletite …
… cu stil, celebrităţile arată întotdeauna spectaculos la petreceri!

Iată câteva stiluri de a aranja părul şi cum le poţi realiza în doar câteva minute la tine acasă!


Coafuri de petrecere ale vedetelorCoafura înaltă
Coafura sofisticată a lui Marion Cotillard impune stilul „pompadour”, cu volum pentru partea din faţă şi şuviţele laterale scurte bine aranjate.

Cum se face: Părul trebuie să fie uscat şi aranjat drept folosind spumă. Începe să alegi o şuviţă mare în centru, de lăţimea frunţii tale căreia îi vei adăuga volum folosind un pieptene rar şi apoi o vei prinde cu un elastic.

Şuviţele laterale trebuie bine întinse folosind spumă sau fixative şi apoi prinse la spate. Urmează să „eliberezi” prima şuviţă deasupra frunţii şi să îi dai din nou volum prin tapare.

Coafuri de petrecere ale vedetelorRetro anii 40
Lauren Conrad a adoptat un look clasic al Hollywood-ului anilor ’40 pe care îl poţi recrea foarte uşor. Buclele lejer strânse la spate sunt un alt exemplu de coafură perfectă pentru petrecere.

Cum se face: Foloseşte mai întâi un gel sau o ceară pentru aranjarea părului cu bucle. Urmează să foloseşti ondulatorul pe şuviţe late pe care le vei aduna într-un coc jos, la baza gâtului.

Trebuie să păstrezi volumul buclelor create şi să te asiguri că coafura are o formă de bob „fals”, creat prin prinderea părului la spate cu multe agrafe simple. La final fixativul este esenţial!

Coafuri de petrecere ale vedetelorBucle anii ’80 cu aspect umed
Coafurile anilor ’80 sunt simple şi sexy, iar părul cu aspect umed era în mare vogă. Iată că stilul revine şi îl poţi folosi pentru următoarea petrecere la care eşti invitată. Înspiră-te din coafura cântăreţei Ashanti!

Cum se face: Primul pas pentru a obţine o astfel de coafură este să usuci părul folosind bigudiuri mici şi apoi să aplici spumă din abundenţă.

Realizează o cărare amplă pe o parte, urmând ca pe parte mai puţin amplă să împleteşti câteva şuviţe paralele subţiri în spic, perpendicular pe linia frunţii. Aceste două şuviţe vor fi apoi unite cu restul de păr într-o coadă lejeră prinsă la spate, iar şuviţele ample rămase vor umbri fruntea într-un stil foarte sexy.

Coafuri de petrecere ale vedetelorBucle sexy
Coafura stilată a actriţei Veronica Lake  revine realizată într-un stil modern şi sexy. Actriţa Megan Fox adoptă look-ul glamour: părul cu bucle mari şi aranjat pe o parte.

Cum se face: Părul umed trebuie aranjat cu cărare pe o parte şi apoi vei aplica spumă pentru păr din abundenţă. Următorul pas va fi să foloseşti o perie rotundă pentru a usca părul şi să împarţi şuviţele pentru a fi aranjate cu un ondulator.

Fiecare şuviţă trebuie rulată pe un ondulator mediu şi apoi lăsată să se fixeze la rece timp de zece minute.

Coafuri de petrecere ale vedetelorCoafura împletită 

Alexis Bledel a ales o coafură foarte elaborată, dar în acelaşi timp inocentă. Stilul de a împleti asimetric este totuşi la îndemâna ta, cu un minim efort.

Cum se face:
Părul trebuie uscat şi îmbibat cu spumă sau ceară de păr, urmând ca tu să realizezi o cărare pe o parte. Împleteşte în stil spic şuviţă lată din partea mai plină a cărării, începând exact din dreptul frunţii.

Când ai terminat de împletit va trebui să foloseşti din nou peria pentru păr iar apoi să uneşti şuviţa împletită spic cu restul de păr liber într-un coc refinat la baza capului, în parte opusă.

Ultimul pas este spray-ul fixativ pentru a asigura rezistenţa coafurii şi eşti gata de petrecere!

Foto: Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"