Cluburi de stand-up comedy în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe 06 iulie 2010

Dacă simţi că stresul te-a acaparat cu totul, iar problemele se adună ca în sac, atunci e timpul să recurgi la terapia prin râs. Nu este o reclamă la Râsoteca de la Cluj…
… ci un remediu eficient pentru buna ta dispoziţie şi o recomandare cât se poate de serioasă pentru timpul liber.

Pe principiul că este mai sănătos să râzi decât să plângi, îţi sugerăm câteva cluburi de stand-up în Bucureşti.

La Scena

„Amplasamentul” de pe Calea Călăraşilor, numărul 55, se poate mândri cu actori mari care au acceptat să joace teatru într-un spaţiu neconvenţional – Victor Rebengiuc, Claudiu Bleonţ sau Valeria Seciu.

La Scena serveşte un repertoriu complet de programe culturale şi artistice, aşa că porţia de stand-up comedy nu avea cum să lipsească din meniu. Dacă eşti în trecere prin zonă marţi, 13 iulie, ai ocazia să asişti la un meci incendiar de teatru şi sport, un program mai comic ca orice emisiune tv şi mai antrenant ca orice finală de fotbal.

De la ora 20:00, Teatrul Sport aduce pe teren două echipe de prestigiu, care se vor întrece în arta imporvizaţiei: Trupa ComedySportShow versus Trupa Obligo. Şi pentru teatru şi pentru sport vei plăti 20 de lei.

Cafe Deko

Cafe Deko din strada Smârdan este cea mai veche cafenea de stand-up comedy. Aduce pe scena sa cei mai mulţi oameni de stand-up comedy şi show-uri de improvizaţie, astfel că indiferent de zi, de stare sau motive, aici te va întâmpina cineva cu zâmbetul pe buze.

Printre trupele rezidente care te invită la o pauză de râs în timpul programului se numără Dan Badea, pe care îl poţi urmări şi pe HBO, Catalin Bordea din „Trupa Show Time”, Vlad Grigorescu, Paul Lungu, alături de trupele „Aristocraţii”, „Improvizaţi” sau „Improvisneyland”.

Dacă te-am făcut curioasă, nu ocoli Cafe Deko joi, vineri şi nici sâmbătă, de la ora 22.00. Pentru o porţie zdravănă de râs plăteşti 20 de lei.

Cafeneaua propune şi clienţilor săi să îşi testeze simţul umorului la acelaşi microfon. Dacă te crezi amuzantă, îţi poţi spune glumele luni de la ora 21.00.

Citeşte mai multe şi despre alte cluburi de stand-up comedy pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"