Christina Applegate

De Corina Buhagiar pe 24 noiembrie 2009

Christina Applegate s-a născut pe 25 noiembrie 1971, la Hollywood. Tatăl, producător de muzică şi mama actriţă şi cântăreaţă s-au despărţit curând după naşterea ei. Chirstina şi-a însoţit mama pe…
 platourile de filmare încă de la cinci luni, când a apărut împreună cu ea într-o reclamă. Celebră mai ales datorită rolului din „Familia Bundy”, Chirstina s-a remarcat datorită rolurilor de comedie sau din filme romantice.

Este vegetariană şi o înfocată apărătoare a drepturilor animalelor. A fost căsătorită între 2001 şi 2007 cu iubitul ei de mult timp, actorul Johnathon Schaech.
În 2008 a fost diagnosticată cu cancer la sân. Şi-a făcut o dublă mastectomie pentru ca boala să nu recidiveze. Mama ei trecuse prin aceeaşi situaţie, iar Christina n-a vrut să păţească la fel şi să fie nevoită să se întoarcă la doctor din 3 în 3 luni.
Încercarea prin care a trecut a motivat-o să se implice în găsirea de fonduri pentru cercetări în domeniul cancerului. „Cu toate că am fost foarte vigilentă în legătură cu asta (mamografii şi auto-examinare, din cauza istroricului de cancer în familie, n.n.) depistarea timpurie e motivul pentru care sunt încă în viaţă” a declarat Chistina care îşi reface cheful de viaţă jucând în noi seriale de televiziune şi alături de muzicianul Martyn Lenoble.

Foto: Mediafax

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional