Christina Applegate

Christina Applegate s-a născut pe 25 noiembrie 1971, la Hollywood. Tatăl, producător de muzică şi mama actriţă şi cântăreaţă s-au despărţit curând după naşterea ei. Chirstina şi-a însoţit mama pe…
 platourile de filmare încă de la cinci luni, când a apărut împreună cu ea într-o reclamă. Celebră mai ales datorită rolului din “Familia Bundy”, Chirstina s-a remarcat datorită rolurilor de comedie sau din filme romantice.

Este vegetariană şi o înfocată apărătoare a drepturilor animalelor. A fost căsătorită între 2001 şi 2007 cu iubitul ei de mult timp, actorul Johnathon Schaech.
În 2008 a fost diagnosticată cu cancer la sân. Şi-a făcut o dublă mastectomie pentru ca boala să nu recidiveze. Mama ei trecuse prin aceeaşi situaţie, iar Christina n-a vrut să păţească la fel şi să fie nevoită să se întoarcă la doctor din 3 în 3 luni.
Încercarea prin care a trecut a motivat-o să se implice în găsirea de fonduri pentru cercetări în domeniul cancerului. “Cu toate că am fost foarte vigilentă în legătură cu asta (mamografii şi auto-examinare, din cauza istroricului de cancer în familie, n.n.) depistarea timpurie e motivul pentru care sunt încă în viaţă” a declarat Chistina care îşi reface cheful de viaţă jucând în noi seriale de televiziune şi alături de muzicianul Martyn Lenoble.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: