Chirurgie estetica fara inhibitii: chirurgia mameloanelor

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

Chirurgia nu cunoaste limite, la fel si dorintele reprezentante- lor sexului frumos de a …
Chirurgie estetica fara inhibitii: chirurgia mameloanelorChirurgia nu cunoaste limite, la fel si dorintele reprezentantelor sexului frumos de a fi cat mai atragatoare si de a se simti cat mai bine in propria piele si cu propria sexualitate.

Acesta este motivul pentru care chirurgii esteticieni se confrunta cu interventii tot mai neobisnuite, de la chirugia intima si marirea punctului G, la chirurgia mameloanelor pentru un aspect cat mai apetisant si „obraznic”.

Chirurgia mameloanelor este noua gaselnita a vedetelor de la Hollywood care considera ca marimea si forma sanilor nu sunt de ajuns pentru a iesi in evidenta.
Chirurgia mameloanelor se afla inca la inceput in tara noastra, dar deja castiga interesul femeilor lipsite de inhibitii.

Mameloanele „obraznice”, la moda in randul femeilor
„Exista doua tehnici de realizare a chirurgiei mameloanelor. Prima are la baza o interventie chirurgicala de prindere a bazei mamelonului pentru adunarea acestuia, care dureaza doar 30 de minute. Dezavantajul este ca aceasta tehnica opreste alaptarea, deoarece leaga canalele prin care se scurge laptele, astfel ca interventia se adreseaza femeilor care stiu ca nu vor mai face copii.

Pentru a doua tehnica se folosesc lambouri de piele incrucisate chirurgical, rezultatul fiind mameloane mai proeminente”, a explicat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, competenta in laser chirurgical.

Potrivit dr. Calin Dobos, „motivatia care le indeamna pe femei sa recurga la astfel de proceduri este vesnica cautare a perfectiunii, lipsa increderii in propria imagine, sau doar dorinta de a iesi in evidenta cat mai mult, inhibitiile fiind ultima problema”.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"