Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia

De Mădălina Manole pe 05 iulie 2018

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de întâmplări, situații menite să-i pună în ipostaza de a-și reface, de a-și reconsolida imaginea și cariera, mult afectate de deciziile luate în ultimul timp.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi forțați de Chiron retrograd să facă anumite schimbări legate de sfera profesională, dar și de felul în care interacționează cu colaboratorii. Pentru nativii Leu care dețin funcții importante și de conducere va fi foarte greu să-și mențină echilibrul și vor primi lovituri de la parteneri de la care se așteptau cel mai puțin.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor trebui să refacă niște calcule, să-și revalideze niște surse de venit și să reevalueze situația financiară. Ceea ce nu le aduce profit este momentul să înlăture pentru a nu-și mai pierde energia.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor confrunta cu reevaluări în plan profesional și sentimental. Nativii vor trebui să reanalizeze niște decizii luate și să încerce să repună pe picioare ceea ce se mai poate salva. Contextul poate favoriza niște procese, însă perspectiva nativilor nu va fi cea mai favorabilă.

Citește și – Patru zodii care vor avea noroc la bani în luna iulie 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”