Cheesecake cu blat de biscuiţi

Răsfaţă-te cu un desert pufos şi bun ca o răsplată divină… şi care are doar 80 de calorii per porţie! Cheesecake este opţiunea ideală pentru o zi infernală în care ai nevoie de o bucăţică de fericire.
Este uşor şi rapid de preparat (dacă nu ţinem cont de faptul că trebuie să stea la frigider), are puţine calorii şi, spre deosebire de alte mâncăruri hipo-calorice, are un gust cu adevărat bun. Astfel, nu vei simţi că te supui la privaţiuni şi că sacrifici plăcerea gustului în favoarea siluetei dorite.

Ingrediente pentru 8 porţii

200 g biscuiţi digestivi

400 g brânză de vaci

200 ml lapte degresat

2 linguri suc de lămâie

1 caserolă de budincă de vanilie

200 g frişcă cu 0% grăsime (de la plic)

100 g zmeură, preferabil proaspătă, dar merge şi de la cutie.

Preparare

Într-o caserolă sau tavă de 24 cm (lungime sau diametru) se pun biscuiţii fărâmaţi.

Se bate bine brânza în robotul de bucătărie, împreună cu laptele, sucul de lămâie si budinca de vanilie.

Se încorporează încet frişca în compoziţie, după care aceasta se întinde în strat gros deasupra blatului de biscuiţi şi se dă la rece peste noapte.

Se serveşte cu zmeură şi puţin zahar pudră deasupra.

Calorii per porţie
: 80
Timp de preparare: 15 minute, plus stat la frigider peste noapte
Buget aproximativ: 20 lei
Se poate servi cu: ceai verde

foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Culinar
Vă recomandăm: