Cele mai spectaculoase schimbări de look in 2009

De Andra Pecingina pe 12 decembrie 2009

Vedetele nu ezită atunci când vine vorba de schimbarea look-ului. Actriţe şi cântăreţe celebre au avut un an plin de evenimente şi au jonglat cu imaginea lor pentru a îşi propulsa cariera!
Anul 2009 este cu siguranţă anul Rihannei. Cântăreaţa şi-a schimbat look-ul de mai multe ori şi ne-a uimit cu apariţiile ei cameleonice. Rihanna şi-a modificat în repetate rânduri aspectul tunsorii ei bob asimetric şi în iulie anul acesta a optat pentru o imagine punk. Ea s-a ras pe o jumătate a scalpului pentru ca doar la câteva luni după să aleagă şuviţe blonde şi apoi o nuanţă de blond-miere.
Michelle Obama s-a tuns ceva mai scurt, dar foarte feminin, iar Jessica Alba este acum o mămică fericită şi din nou şatenă.

Scarlett Johansson a renunţat la nuanţa blond deschis pentru o nuanţă foarte chic de şaten-roşcat. Katherine Heigl alternează mereu look-urile blond şi şaten, două nuanţe care i se potrivesc la fel de bine.

Robin Wright Penn a simţit nevoia să facă o schimbare dupa divorţul de Sean Penn şi este acum brunet, iar Kim Kardashian a cochetat cu o nuanţă de blond-cenuşă. Ea şi-a făcut apariţia în luna august la Teen Choice Awards cu un look nou, pe care l-a schimbat la scurt timp după cu nuanţa sa clasică de negru.

Christina Aguilera
s-a tuns bob la sfârşitul anului, imediat după celebrarea Halloween-ului, paparazii au afişând un nou look pentru rolul din noul film „Burlesque”.

Dana Rogoz s-a vopsit blondă pentru personajul Andreei Popeangă din serialul „State de Romania” şi trebuie să spunem că nuanţa caldă i se potriveşte de minune. Altă vedetă autohtonă care a decis că anul 2009 este favorabil schimbărilor de look este Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea „Poveştirilor adevărate” de la Acasă Tv, care a devenit, din blondă, roşcată.

După eşecul de la Eurovision, Elena Gheorghe a simţit nevoia unei schimbări şi a renunţat la pentru un auriu – roşcat iar tunsorii i-a adăugat un breton chic.

Vezi mai multe imagini cu schimbările de look ale vedetelor în galeria noastră foto!

Foto: Northfoto, arhiva

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară