Cele mai populare vedete pe Twitter în 2009

De Cristina Popa pe 04 ianuarie 2010

În anul care abia s-a încheiat, Ashton Kutcher, Britney Spears şi Barack Obama au fost cele mai „urmărite” vedete internaţionale, active pe site-ul de micro-blogging, Twitter.
Pe lângă Lady Gaga, probabil că printre cele mai importante fenomene care au luat amploare considerabil în 2009 a fost Twitter-ul. Din ce în ce mai mulţi oameni din întreaga lume, dar şi un număr impresionant de vedete de talie internaţională s-au alăturat celei mai in vogă reţele sociale.

Din lipsă de ocupaţie, pentru a fi mai aproape de fani sau pentru a putea da replică fără cenzură colegilor de breaslă, în 2009 vedetele şi-au făcut simţită prezenţa pe Twitter… unele mai mult decât altele, iar la final de an, un bilanţ obiectiv a stabilit care au fost cele mai populare vedete din întreaga lume.

Conform mirror.co.uk, în fruntea clasamentului se află Ashton Kutcher, cu nu mai puţin de 4,238,623 de followers, urmat deaproape de Britney Spears (4,085,720), Ellen DeGeneres (3,980,762), Barack Obama (2,974,399) şi Oprah Winfrey (2,894,876). Pe locul şase? Cel mai popular utilzator al site-ului de micro-blogging din Marea Britanie, trupa Coldplay.

Totuşi, pe lângă beneficii ce ţin de comunicare, efectele negative aleTwitter-ului există şi îşi pot face simţită prezenţa atât în viaţa personală, cât şi în cea personală a vedetelor.

Astfel, dacă în martie Jennifer Aniston se despărţea de iubitul ei, John Mayer din cauza dependenţei de Twitter a muzicianului (nu avea timp să o sune, dar avea timp de Twitter), în octombrie 2009, Cameron Diaz şi Mike Myers care lucrau la continuarea filmului de animaţie „Shrek”, au fost nevoiţi să ia în calcul anumite clauze de confidenţialitate, privind restricţionarea utilizării a oricărei forme de socializare via internet de tipul Facebook, Twitter, MySpace şi a altor platforme de comunicare interactivă sau a blogurilor personale.

Util sau nu, Twitter-ul a prins foarte bine şi în rândul vedetelor din România, printre numele cu rezonanţă care au fost active în 2009, numărându-se: Andreea Raicu, Andi Moisescu, Răzvan Exarhu, Dragoş Bucurenci, Cristian Mungiu, Loredana, Giulia Anghelescu, Mihai şi Florin (HI-Q), Cătălin Botezatu sau Robert Turcescu.

Foto: NorthFoto

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară