Cele mai mari câştiguri de la Hollywood în 2009

De Cristina Popa pe 08 februarie 2010

Cel mai mare venit de la Hollywood în 2009 însumează 125 milioane de dolari şi fost câştigat de producătorul filmului „Transformers: Revenge of the Fallen”, Michael Bay.
Cel puţin asta afirmă celebra publicaţie Vanity Fair, care a dezvăluit un top 40 al celor mai mari câştiguri din industria cinematografică de peste Ocean pentru anul care abia s-a încehiat.

Cu 50 de milioane de dolari în plus, Bay a reuşit să-l detroneze  pe Steven Spielberg („The Lovely Bones”), în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat producătorul filmului „2012”, Roland Emmerich, şi abia pe locul patru, s-a situat producătorul fenomenului „Avatar„, James Cameron.

În ceea ce priveşte actorii, în 2009 Ben Stiller (locul 7), Tom Hanks (locul 8) şi Adam Sandler (locul 12) au fost mai bine plătiţi decât George Clooney (locul 29) sau Robert Pattinson (locul 35).

Cât despre prezenţele feminine, deşi topul este dominat de bărbaţi, câteva actriţe au reuşit să se strecoare şi ele pe lista celor mai bine plătiţi. Astfel, datorită lui „Harry Potter”, care continuă să aducă profit, de cel mai mare câştig s-a bucurat Emma Watson (locul 14). În vârstă de numai 19 ani, actriţa a reuşit să le surclaseze pe veteranele Sarah Jessica Parker (locul 24), Katherine Heigl (locul 25) sau nominalizata la Oscar, Sandra Bullock (locul 34).

La capitolul cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood, se pare că pe lângă faptul că a fost încă o dată cu un pas  înaintea rivalei Jennifer Aniston (locul 33), Angelina (locul 32) a adus casă mai mulţi bani decât Brad (locul 40).

Descoperă topul integral  în pagina următoare!

Foto: Hepta

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară