Cele mai bune voci masculine din România

De cel mai mare succes se bucură la ora actuală muzica dance, pe care o şi exportăm cu succes, iar pe acest teritoriu se dă o luptă între vocile feminine şi talentele masculine.
Formula cea mai cunoscută a hiturilor prezentului este cea a unui DJ de succes, asociat cu o voce care, printre zeci de filtre, ne imprimă în creiere refrenele populare ale sezonului în curs.

Mihai Trăistariu – De când cu “Tornero” şi faima şi banii pe care i le-a adus, nimeni nu mai râde de băiatul care sparge pahare cu înaltele lui. Mihai are o agendă plină, atât pe litoral, cât şi în străinătate. Recent, mă aflam în camera mea de hotel pe litoral şi în lounge-ul hotelului avea loc o petrecere… dintre toţi artiştii din program, doar vocea lui Mihai s-a auzit până la etajul 2 de tremurau paharele pe frigider.

Doru Todoruţ (Deepcentral) – George şi Doru alimentează de câteva sezoane radiourile din ţară cu hituri unul şi unul, iar parte din succes se datorează vocii calde şi de neuitat a lui Doru. Aş îndrăzni chiar să o asemăn, ca timbru, cu vocea lui Craig David, dar Craig a cântat mereu cam… liniar, lucru care nu i se poate reproşa lui Doru. Îi poţi aprecia calităţile vocale în cea mai recentă piesă  Deepcentral, “Music Makes Me Free”.

Crazy Loop (Dan Bălan) – Datorită vocii lui, acum câţiva ani întreaga Europă fredona versuri într-o veselie versuri în limba română. Primul videoclip solo semnat Crazy Loop a fost o gură de aer proaspăt în oceanul de clişee cu videoclipuri extrem de sobre şi cu poveşti asemănătoare. În plus, vocea se reţine din prima şi, chiar dacă nu-ţi vine să îl pui pe Dan lângă Domingo, el se achită cu uşurinţă, naturaleţe şi în stil propriu de partiturile lui. Dovadă faptul că, atunci când a apărut “Joanna Shut Up”, am ştiut că este vorba despre el, fără a fi în faţa televizorului.

Dony – Dacă nu îţi sună cunoscut, îţi dau două repere: Dony este vocea care face din “Temptation”(colaborare cu David Deejay) o melodie absolut incendiară a acestei veri şi tot el face să funcţioneze atât de bine piesa “Samba” a Andreei Bănică. Cred că Dony ar putea să cânte şi “Melc melc codobelc” şi să o transforme în hit de club.
Alex Velea – Din nou o voce care s-a individualizat rapid şi relativ uşor, poate şi cu ajutorul hitului “Yamasha” care a făcut din Alex un nume de reţinut în muzica românească. Alex este de admirat pentru “pachetul complet” pe care îl oferă ca artist: muzică, voce, imagine şi coregrafii complicate şi atrăgătoare. Unii îl aseamănă cu Usher, dar personal cred că vocea lui Alex e mai bună. Și, între noi fie vorba, şi Alex e mai drăguţ decât Usher.

Cine crezi că are cea mai bună voce masculină în prezent, în muzica românească?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: