Cele mai bune reclame la Super Bowl 2010

De Nicoleta Galeteanu pe 08 februarie 2010

New Orleans Saints este echipa câştigătoare la Super Bowl 2010, dar nu este singura învingătoare a competiţiei. Ca în fiecare an, reclamele au fost la loc de cinste.

Coca Cola, Dockers, Mars sau Doritos nu au ratat nici de această dată ediţia Super Bowl care a adus o prezenţă impresionantă din partea producătorilor auto, serios afectaţi de criza financiară anul trecut.

Astfel, şi Hyundai, Audi, Volkswagen, Honda sau Kia au produs „în forţă” spoturi publicitare pentru Finala Ligii Profesioniste de Fotbal American (NFL), cu scopul de a-şi relansa vânzările scăzute.

 
În aproximativ trei – patru ore au putut fi urmărite peste 30 de reclame ale celor mai cunoscute branduri americane, care au mizat în acest an pe veveriţe, castori şi girafe, dar şi pe succesul domnişoarelor frumoase sau al vedetelor populare.
 

Iată care au fost cele mai originale, haioase şi emoţionante reclame în clasamentul de mai jos realizat de Unica.ro!

1. Reclama Audi

Cel mai apreciat spot, poate şi datorită mesajului altruist pe care îl transmite, este realizat de Audi. Într-un viitor în care oamenii trăiesc 100% ecologic, o „infracţiune” de încălcare a principiilor eco te condamnă la pedeapsă grea.  
 
Bineînţeles, Audi susţine tehnologia eco aşa că doar ea are prioritate la trecere… poate şi pe piaţă. 

2. Reclama Careerbuilder.com

O reclamă originală şi un casual friday atipic propuse de Careerbuilder.com.
 
Nimic ciudat până aici, dacă ţinuta nu ar însemna să porţi doar lenjerie intimă. Pentru cei care se conformează politicii absurde a companiei, pentru cei care suportă cel mai stresant şef sau cei mai ciudaţi colegi, Careerbuilder are un sfat: „Începe să construieşti”. 


 

3. Reclama Motorola

Pe locul trei, Motorola propune o apariţie fermecătoare şi o reclamă amuzantă cu Megan Fox. Chiar dacă se află în baia ei, frumoasa actriţă nu ezită să facă victime, la propriu, printre admiratori.
 
Folosind noul model Motoroi – al treilea smartphone bazat pe sistemul de operare open-source Android al Google – Megan Fox îşi postează fotografia pe profilul Twitter, ceea ce alertează toţi prietenii din reţea. Nimic deosebit până acum, doar că Megan apare pe jumătate goală în imagine…  


 

4. Reclama Bud Light II

 
Se pare că berea a priit celor care şi-au văzut echipa favorită înfrântă. Bud Light revine în top cu o altă reclamă la fel de reuşită, chiar dacă se „impune” şi în Cluburile de lectură.  
 
De altfel, nici domnişoarele pasionate de lectură nu au renunţat foarte greu la pasiunea lor.  


    

5. Reclama Google

Spotul Google a fost simplu, minimalist şi ordonat, exact ca un motor de căutare. Pentru că Google face viaţa mai uşoară, este sloganul Google.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie