Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009

De Andra Pecingina pe 14 decembrie 2009

Fiecare revistă de renume are topul ei – „People Magazine”, „Vanity Fair” sunt doar două exemple. A sosit timpul ca Unica.ro să realizeze propriul top al celor mai bine îmbrăcate celebrităţi feminine în 2009!
Pe lista femeilor cu un fler vestimentar impecabil nu am inclus acele celebrităţi mult prea discutate – Michelle Obama – aici răspunsul este: „Da, este una din cele mai bine îmbrăcate femei din lume!”,  acele vedete care îşi folosesc imaginea la maxim pentru a fi constant în lumina reflectoarelor – Lady Gaga – sau îşi schimbă look-ul pentru a îşi propulsa cariera – Rihanna.

Urmăreşte alegerile noastre şi la sfârşit acordă votul tău acelei vedete care te-a surprins întotdeauna plăcut cu stilul ei pe covorul roşu!

Una din preferatele mele este actriţa de origine germană Diane Kruger al cărei stil vestimentar este fără greş. Ea a purtat anul acesta pe covorul roşu chiar şi pantaloni scurţi sau salopeta din catifea cu un umăr gol din colecţia de toamnă-iarnă 2009-2010 Stella McCartney, piese dificil de accesorizat.
Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009
Nu cred că am văzut-o într-o ţinută care să nu i se potrivească. Trăsăturile feminine ale Dianei îi permit să se joace cu forme şi culori, şi mai ales cu accesorii, astfel încât rezultatul este mereu unul uimitor. Ea poartă cu rafinament creaţii complexe semnate Chanel, Nina Ricci, Prada, Yves Saint Laurent sau Marchesa şi alege întotdeauna accesorii spectaculoase. Farmecul ei este cu adevărat greu de egalat pe covorul roşu şi eu una aştept mereu cu nerăbdare să văd ce va purta la următorul eveniment!
Victoria Beckham este una din cele mai controversate vedete la nivel de stil. Deşi majoritatea criticilor consideră că starlet s-a refugiat în modă după eşecul în muzică, adevărul este că ea are un al şaselea simţ care o aduce mereu în topul celor mai bine îmbrăcate femei pe covorul roşu.

Faptul că Posh nu renunţă la tocurile ameţitor de înalte este în avantajul ei şi succesul pe care l-a înregistrat colecţia semnată de ea printre vedete este din nou o bilă albă în contul ei. Apariţia ei la petrecerea dată de Elton John în onoarea premiilor Oscar într-o rochie din propria colecţie a garantat vânzările acesteia la nivel internaţional.
Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009
La decernarea premiilor Consiliului Britanic pentru Modă Victoria a purtat o altă creaţie Victoria Beckham din colecţia pentru toamnă-iarnă 2009-2010 şi deşi nu a fost premiată, a concurat cu Kate Moss la titlul neoficial de ambasadoare a stilului londonez.

O altă vedetă care m-a impresionat anul acesta prin alegerile vestimentare este Emma Watson. Puştoaica din Harry Potter a dovedit că are ce-i trebuie pentru a ajunge pe lista celor mai bine îmbrăcate, dar şi pentru a fi model şi ambasadoare a mărcii Burberry.
Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009
Emma Watson a făcut furori la premiere şi show-uri de televiziune purtând piese extravagante cu semnătura unor case de modă ca Balenciaga, Proenza Schouler, Rodarte, Chanel Haute Couture, Christopher Kane.

Kate Moss a fost premiată săptămâna trecută în cadrul British Fashion Awards şi denumită official ambasadoarea stilului londonez în lume. Nu contează ce mărci sau designeri poartă (deşi este prietenă foarte bună cu Marc Jacobs şi a fost muza lui Karl Lagerfeld), Kate arată întotdeauna senzaţional, fără să denote că s-a pregătit pentru apariţia la un eveniment cu săptămâni înainte.
Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009
La ea stilul neglijent studiat sau smart casual atinge un maxim invidiat şi copiat de femeile din întreaga lume! Rochia argintie purtată la Gala Muzeului Metropolitan şi rochia mini Balmain sunt doar două exemple de ţinute excepţionale din 2009.

Actriţa franceză Audrey Tautou a fost aleasă să joace rolul lui Coco Chanel şi asta o clasifică automat printre cele mai bine stilate femei célèbre. Protagonista din Amelie este acum pe lista favoritelor casei de modă Chanel şi putem spune fără drept de apel că întruchipează femeia Chanel aşa cum a văzut-o Coco la începului legendarului brand.
Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2009
La fiecare eveniment cu scopul promovării filmului „Coco Avant Chanel” Audrey a purtat cu mândrie creaţiile casei de modă şi a fost cea mai bine îmbrăcată celebritate a lunii septembrie.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani