Ce zodie e coafeza ta?

De Corina Buhagiar pe 15 ianuarie 2010

Credeai că dacă au făcut aceeaşi şcoală or să te tundă la fel? Nu neapărat. Iată la ce te poţi aştepta dacă părul tău ajunge pe mâna unei coafeze…

Berbec: Cel mai mare avantaj este că termină repede. Dacă are şi talent, s-ar putea să-ţi placă ce-a ieşit. De obicei, încearcă să te convingă să te tunzi mai scurt.

Taur: Poate că o să dureze ceva mai mult, ea nu se grăbeşte, dar ce va rezulta este… artă! Şi cu siguranţă o să te ţină mai mult decât dacă te coafa altcineva.

Gemeni: Îşi mişcă mâinile cu agilitate în jurul capului tău, abia reuşeşti să te prinzi ce face. E foarte bună anti-plictiseală, fiindcă nu-i tace gura şi afli lucruri noi.

Rac: Ideală pentru coafură pentru nunţi, botezuri sau alte evenimente în familie. Gustul ei rafinat şi extrem de romantic face din părul tău… un vis. Doar să n-o vizitezi de Lună Plină!

Leu: Indiferent ce-a ieşit până la urmă, ea o să te convingă că e superb, o nuanţă care te prinde mult mai bine decât cea pe care o vroiai tu. Adoră să te tapeze şi să-ţi înfoaie părul, ca să-i dea volum.

Fecioară: Se pricepe foarte bine la ce face şi e o perfecţionistă. Poţi să fii sigură că nici un fir nu a scăpat mai lung decât celălalte, iar vopseaua este întinsă uniform.

Balanţă: Guvernată de Venus, este cea mai mare autoritate în materie de frumuseţe. Nu puteai nimeri mai bine! Din păcate aştepţi mult la ea, fiindcă nu se îndură să refuze pe nimeni şi dă peste cap programările.

Scorpion:
Nu-i nevoie să-i spui prea multe, ghiceşte imediat ce vrei. O profesionistă desăvârşită, dar te cam chinuie, tragându-te de păr fără milă, pe principiul „suferă baba la frumuseţe”.

Săgetător: Te vrăjeşte cu aerul ei cosmopolit de femeie care le ştie pe toate. Îţi laşi părul pe mâna ei cu încredere. Sperăm să şi deţină experienţa cu care se laudă!

Capricorn: Poate că n-o să scoată nici un cuvânt în plus în afară de „bună ziua”, dar e perfectă la coafurile pe care le ştie. Nu-i cere lucruri noi. Rezultatul e, de obicei, mai bun decât ce sperai tu.

Vărsător: Te poate convinge să încerci lucrui noi, pe care nu le-ai fi făcut nici în ruptul capului. Tunsori asimetrice sau culori trăznite… Şi nu te face de două ori la fel!

Peşti: Nu-i place să te tundă, pentru ea e ca şi cum ţi-ar tăia din degete. Însă se pricepe foarte bine la coafuri sau onduleuri. Şi îţi împrumută ceva din feminitatea ei suavă.

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"