Ce libido ai în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe 21 iulie 2010

Frecvenţa cu care un bărbat face sex depinde de semnul său zodiacal. În funcţie de zodia lui, poţi afla ce anume îi trezeşte sau îi inhibă libidoul. Iată cât de des fac…

… zodiile sex, dar şi cum creşti sau scazi libidoul unui bărbat, totul în funcţie de semnul său zodiacal.

Berbec

Frecvenţa cu care face sex Berbecul poate ameţi pe oricine. Mai mult, nu are nevoie de preludiu odată ce i-ai trezit apetitul sexual. Dacă vrei să-i ridici libidoul la cote maxime nu trebuie decât să fii inaccesibilă. Spune-i că nu ai timp să te vezi cu el sau că te doare capul. Te va dori cu ardoare! Previzibilul şi rutina îi scad libidoul. Dacă eşti tot timpul disponibilă, pofta sa de sex devine inexistentă.

Taur

Frecvenţa cu care face sex Taurul depinde enorm de context. Dacă vrei să îi menţii libidoul viu, fă-i diferite surprize sexuale, Trimite-i un sms erotic şi aşteaptă-l acasă goală, doar la lumina lumânărilor. Oricât de obosit este, va rezista toată noaptea, pentru că are are o latură senzuală care persistă, odată ce l-ai provocat. Distanţa fizică şi emoţională îi inhibă pofta de sex, aşa că nu ai parte de sex, dacă nu îi răspunzi la telefon.

Gemeni

Frecvenţa cu care Gemenii fac sex nu este afectată de stresul cotidian, cum se întâmplă de obicei. Dimpotrivă, acest semn zodiacal, pus pe distracţie, crede că o partidă bună de sex poate fi soluţia problemelor sale. Cum îi creşti libidoul? Creierul este cel mai erogen organ, mai ales în cazul Gemenilor! Spune-i o glumă cu tentă sexuală, descrie-i o fantezie sau flirtează cu câteva replici spumoase, pentru a-l pune pe jar. Dacă nu ai imaginaţie în pat şi în afara lui îi inhibi libidoul.

Rac

Frecvenţa cu care face sex Racul este invers proporţională cu probleme sale. El nu poate separa sexul de sentimente, aşa că libidoul său este inhibat în primul rând de probleme cotidiene. Dacă s-a certat cu tine, nu te aştepta la propuneri indecente. Cum îi creşti libidoul? Copleşteşte-l cu afecţiune, căci Racul are cea mai nestăvilită poftă de sex atunci când iubeşte şi se simte iubit.

Citeşte continuarea pe pagina 2.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"