Ce tip de femeie preferă în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe 25 august 2010

Dacă ai avut până acum mai mulţi parteneri de sex, ai remarcat că, în timp ce ai fost pe placul unuia, altul a rămas indiferent farmecelor tale. Semnul zodiacal îi determină…
… pe bărbaţi să prefere doar un anumit gen de femeie în pat.

Află ce tip de femeie preferă bărbaţii în pat, în funcţie de semnul lor zodiacal!

Citeşte şi despre cum sunt femeile la pat în funcţie de zodie, pentru a afla cu care dintre zodiile de mai jos te potriveşti!

Berbecul preferă femeia spontană

Impulsiv şi pasional în pat, Berbecul se va plictisi teribil lângă o femeie care îşi calculează partidele de sex sau investeşte timp în pregătirea atmosferei. El are nevoie în primul şi primul rând de o femeie spontană, care să ţină pasul cu el.

Taurul preferă femeia senzuală

Taurul este un seducător, care îşi tratează cu fineţe şi rafinament iubita în pat. Tocmai de aceea, ea trebuie să lase experimentele sau spontaneitatea deoparte şi să îşi îmbrăţişeze latura senzuală. Taurul este genul de bărbat incitat de feminitate şi candoare, nu de indecenţa ostentativă.

Gemenii preferă femeia inteligentă

Se poate spune că Gemenii sunt cei mai inteligenţi bărbaţi din zodiac. În pat sunt deosebit de cerebrali, aşa că preferă femeile inteligente, capabile să îi stimuleze mental cu partide de sex pline de fantezie. Dacă cea de lângă ei nu are prezenţă de spirit, nu le oferă plăcerea dorită.

Racul preferă femeia romantică

Tandru, atent, contemplativ, Racul obişnuieşte să ofere clipe pline de romantism celei cu care împarte acelaşi pat. El îşi doreşte ca ea să-i aprecieze eforturile şi să îi ofere la fel de multă afecţiune, tocmai de aceea Racul are nevoie de o femeie la fel de romantică ca el.

Leul preferă femeia creativă

Leul este un bărbat jucăuş şi inventiv în pat, dar vrea ca partenera lui să vină cu la fel de multe idei năstruşnice, pentru a trăi cu exuberanţa caracteristică fiecare partida de sex. Totodată, îşi doreşte să primească complimente şi să fie răsfăţat, aşa că nu strică un strop de altruism.

Fecioara preferă femeia virginală

Bărbatul Fecioară va strâmba din nas la vederea unei femei care aplică cu el tactici prea îndrăzneţe în pat. În timpul sexului vrea ca partenera lui să aibă o doză de puritate şi reţinere, la care să renunţe abia spre sfârşitul partidei, sub mrejele lui.

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație