Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

Capricorn

Nativii Capricorn sunt muncitori, dedicați și tradiționaliști prin urmare nu o să-i vedem cu tatuaje excentrice și nonconformiste, însă un citat inspirațional sau un simbol care le oferă o ancorare în realitate, o motivație puternică, s-ar putea încumeta să-și facă. Culorile închise sunt preferate, de la bleumarin și maro și până la negru.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt prieteni loiali, empatici și vizionari, dar pot fi și ușor excentrici și libertini. Tatuajul-totem pentru ei este o hartă sau o reprezentare cartografică a unui loc drag, niște coordonate geografice stilizate sau chiar mandala sau orice alt simbol care ar putea descrie Universul și, fara indoiala, trebuie să te joci cu albastru.

Pești

Nativii Pești sunt de două feluri, pe flux și pe reflux, introvertiți sau extrovertiți, visători sau pragmatici, credinciosi sau atei, prin urmare, fie își tatuează un fluturaș, o floricică, o steluță, fie își tatuează întreg corpul cu unicorni, personaje istorice sau eroi de desene animate. Culoarea care le potențează calitățile este verdele sau albastrul marin.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Sursă foto: Shutterstock

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: