Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

De Mădălina Manole pe 10 aprilie 2018

Balanță

Nativii Balanță iubesc arta, frumosul și dreptatea, sunt corecți și idealiști, iar talărele trebuie să fie mereu în echilibru pentru a se simți liniștiți, împliniți și fericiți. Pentru că sunt nehotărâți și dependenți de confirmări, balanța în sine devine un simbol pe care este recomandat să și-l tatueze sau pot opta pentru orice alt simbol atâta timp cât este reprezentat în oglindă. De exemplu, două flori, două stele, două animale, iar galbenul trebuie folosit, chiar dacă este vorba doar de o picătură.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt persoane pasionale, iubesc pătimaș, chiar obsesiv și sunt considerați cei mai buni amanți ai zodiacului, prin urmare tatuajele care simbolizează dorința, pasiunea, iubirea sunt reprezentative pentru aceștia. Nativii Scorpion nu se dau înlături de la purtarea roșului sub toate nuanțele lui, iar tatuajul totem trebuie să fie o inimă stilizată, niște buze sângerânde sau unghii înfipte cu poftă în carne. Dacă cineva va desena un chipul unei persoane dragi pe propria sa piele, acel nativ cu siguranță va fi Scorpion.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt persoane independente, înclinate către credință, dar nu neapărat spre Dumnezeu, ci spre propriile valori și credințe. De aceea de multe ori s-ar putea să-i vedem purtând tatuaje cu simboluri puternice, însă reinterpretate și alăturate prin antiteză cu alte simboluri la fel de puternice. De exemplu, cruce alături de mandala sau svastică alături de steaua lui David. Culoarea care le va oferi calmul de care au nevoie este bleu.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"