Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

De Mădălina Manole pe 10 aprilie 2018

Rac

Nativii Rac sunt familiști convinși, sensibili până-n pânzele albe, prieteni de încredere și persoane pe care te poți baza în viață, iar tatuajul totem pentru aceștia este o ancoră, cu atât mai mult cu cât Racul este o zodie de apă. Nu vor da greș nici cu un tatuaj simbolizând un nufăr sau o scoică stilizată, iar culoarea norocoasă este argintiul.

Leu

Nativii Leu sunt prețioși, sunt conducători înnăscuți, adevărați lideri, persoane foarte puternice care trăiesc din atenția celorlalți și se sufocă dacă nu sunt înconjurați de lux, motiv pentru care aurul este metalul lor preferat, iar auriul este culoarea care le conferă putere. Tatuajul-totem? Fără îndoială o coroană sau orice obiect care exprimă puterea absolută. De asemenea, un citat inspirațional rostit de un mare conducător al lumii poate fi pe placul nativilor Leu.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt gânditori, practici, inteligenți și adoră să dea naștere misterelor în jurul lor, prin urmare cel mai potrivit tatuaj este, fie un semn geometric complicat, fie o formulă matematică, fie un citat scris într-un dialect dispărut. Culoarea favorizantă este albastrul și, pe de altă parte, poate defini întocmai irisul unui ochi misterios tatuat într-o zonă ferită de privirile tuturor.

Citește și Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"