Ce spune forma sprâncenelor despre caracterul tău

Ochii sunt ferestra sufletului, iar sprâncenele ramele acestuia. Ce spun sprâncenele despre caracterul unei persoane?

Te provocăm să citești interpretările acestui caracter fizionomic folosind o oglindă sau, de ce nu, pe persoanele din jurul tău.

Persoanele care au sprâncene extrem de lungi rezistă foarte bine la stres și sunt foarte sociabile. Au o energie inepuizabilă și își rezolvă întotdeauna problemele singuri, fără să ceară ajutorul nimănui.

  • Sprâncene scurte

Persoanele cu sprâncene scurte sunt extrem de atente la detalii. Sunt genul de indivizi care nu suportă să asculte plângerile altora. Pentru acest tip de oameni, niciun un munte nu e suficient de înalt când e vorba de ambiția lor.

  • Sprâncene groase

Persoanele cu sprâncene groase au încredere în forțele proprii și în felul în care arată. Sunt genul de persoane care se descurscă perfect în orice grup, care gestionează bine conflictele. O dată ce și-au ales un obiectiv, sunt de neoprit în atingerea lui.

  • Sprâncene subțiri

Oamenii cu sprâncene subțiri sunt grațioase. Nu gestionează prea bine conflictele, așa că va încerca să le evite pe cât este posibil. Ca prieteni, sunt genul de persoane care știu să te asculte cu adevărat, sunt persoane cu multă compasiune.

  • Sprâncene cu arcadă înaltă

Acest tip de sprâncene indică persoanele care au probleme de comunicare, care sunt foarte sensibile. Lumea crede despre ei că sunt arogante, dar în realitate sunt persoane timide și perfecționiste. Se critică tot timpul.

  • Sprâncene cu arcadă joasă

Sprâncenele cu arcadă joasă arată persoanele în care poți avea încredere, în orice situație. Sunt genul de persoane care pot construi relații puternice, de lungă durată.

  • Sprâncene drepte (fără arcadă)

Acest tip de sprâncene arată persoanele analitice, cu o înclinație către gândirea rațională. Sunt genul de persoane care măsoară de două ori și taie o singură dată. Acest tip de persoane îți vor spune adevărul verde-n față.

Sursa foto 123rf

Citește și Ce înseamnă dacă ai sprâncenele unite

Citește și Cum știi unde trebuie să ai arcul sprâncenei! Iată un truc simplu

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: