Ce spun vedetele despre moartea Mădălinei Manole

De Stela Moisescu pe 14 iulie 2010

Cum comentează vedetele din showbizul românesc decesul cântăreţei Mădălina Manole? Opt vedete ne-au împărtăşit gândurile lor privind moartea artistei şi ipoteza sinuciderii.
Este un gest extrem, pe care nu şi-l pot explica, dar pe care nu îl condamnă. Aşa am putea rezuma reacţiile colegilor ei de breaslă.

Vestea că Mădălina Manole s-ar fi sinucis îi şochează la fel de mult ca moartea în sine a artistei. Nimeni nu îşi poate explica cum de „fata cu părul de foc”, atât de împlinită în plan personal, a putut recurge la un astfel de gest. „Aparenţele înşală” este concluzia de pe buzele vedetelor şocate de cele întâmplate.

Iată ce gânduri ne împărtăşesc vedetele din showbizul românesc, contactate telefonic, cu privire la decesul Mădălinei Manole!

Bianca Brad: ” Lumea judecă şi spune că tentativa de sinucidere este un act de laşitate, dar eu îl văd ca pe un act de curaj”

Bianca Brad înţelege gestul extrem al artistei, care spune că „şi eu am fost la un pas de un asemenea gest atunci când fetiţa mea a murit. Cel mai mare păcat, nu în sensul bisericesc, este pentru copil, pentru băieţel, care o să aibă de suferit. Este trist că nu a fost ajutată sau că nu s-a lăsat ajutată. Ca vedetă, una gândeşti şi alta spui, pentru că nu ai curaj să zici ce ai pe inimă tuturor de teamă că vei fi judecată. Sper să îşi găsească liniştea acolo sus, cum nu a găsit-o aici.”

Adrian Enache: „Eram cu mâna pe telefon ca în fiecare an să îi urez la mulţi ani. E tragic şi refuz să cred că s-a întâmplat aşa ceva”

Adrian Enache consideră că artista care a trecut în nefiinţă era sub presiune din cauza faptului că trebuia să lanseze un nou album. „Trebuie să fii foarte puternic în jungla aceasta, unde se promovoază mai degrabă nonvalorile.”

Adrian Enache evidenţiază şi asemănarea cu Laura Stoica şi Michael Jackson, artişti care au părăsit scena vieţii, când îşi pregăteau relansarea pe scena muzicală.

„Toate aceste coincidenţe sunt nişte semne că ar trebui să ne întoarcem la valori, la bunătate şi la bun simţ.” Enache mai spune că o vedea pe artistă foarte fericită în plan personal.   

„Mădălina este cu siguranţă o mare pierdere în muzica românească, aş spune în societatea românească. Dumnezeu să o ierte! S-a dus în ceruri să strălucească ca un Soare, aşa cum a strălucit şi aici”, conchide artistul.

Alexandru Arşinel: „În prezent tragediile se succed în viaţa artiştilor. Atâţia mor sau işi curmă viaţa”

Alexandru Arşinel cataloghează decesul artistei „un moment extrem de dramatic. Era o fată care revenea în mijlocul artiştilor din showbizul românesc. Să îşi curme viaţa această minunată fată este un lucru extrem de grav. Radia bucurie şi optimism. Regret extrem de mult ce i s-a întâmplat acestei fete cu părul de foc.”

Daniela Gyorfi: „Este primul artist de care aud că se sinucide, dar nu este un gest de condamnat. Fiecare îşi alege drumul vieţii”

Daniela Gyorfi se declară extrem de bulversată de cele întâmplate, mai ales că părea să fie o femeie împlinită, care în plus „arăta foarte bine, mai ales la vârsta ei, după ce născuse.” Legat de ipoteza sinuciderii artista mai adaugă că „trebuie să fi fost o femeie care îşi ascundea foarte bine problemele, pentru că nu îmi explic un asemenea gest. Îmi pare nespus de rău.”

Luminiţa Anghel: „Am văzut-o acum două săptămâni la cumpărături cu soţul şi părea fericită”

Luminiţa Anghel nu se gândea că „fata cu părul de foc” ar fi avut probleme care să ducă la o asemenea tragedie. „Probabil că avea probleme mai vechi, răni mai adânci în suflet. Nu cred că de la o simplă supărare ar fi recurs la un asemenea gest, dar ca de obicei aparenţele înşală. Am primit vestea cu regret şi transmit familiei condoleanţe.”

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"