Ce spun planetele pentru 2010

De Unica.ro pe 15 decembrie 2009

La sfârşit de an, revista TV Satelit aduce cititorilor săi – pe lângă ediţiile speciale de-acum tradiţionale, cu programele pentru Crăciun şi Revelion – un proiect unic, legat…
de horoscopul anului 2010.

Cu ajutorul reputatului astrolog Medeea, TV Satelit a realizat un supliment special, publicat în data de 12 decembrie, despre felul în care planetele Jupiter, Mercur, Venus şi Marte influenţează în 2010 destinul fiecărei zodii. Am aflat astfel, de exemplue, că Jupiter, planeta şanselor şi a norocului, ne ajută să profităm de ocazii, atunci când influenţa sa e benefică. Atunci când, din contră, Jupiter îşi arată faţa negativă, ar fi bine să ne aşteptăm şi să ne ferim de necazuri şi pierderi.

Mai mult decât suplimentul „Horoscopul 2010”, revista TV Satelit a pregătit însă un calendar special, care va fi publicat o dată cu ediţia din 28 decembrie. Pentru cei interesaţi de mai mult, calendarul le va spune explicit, pe zile, când anume fiecare dintre cele patru planete studiate – Jupiter, Mercur, Venus şi Marte – le va influenţa destinul şi cum (pozitiv sau negativ).

Pentru mai multe informaţii despre proiect, consultaţi suplimentul „Horoscop 2010” şi verificaţi calendarul special pe 2010.

Calendarul special din 28 decembrie este dublat de un calendar obişnuit pe 2010, pe care îl pot folosi şi cititorii TV Satelit care nu sunt interesaţi de astrologie.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"