Ce slăbiciuni ai, în funcție de zodie

În natura fiecăruia dintre noi există o predispoziție naturală spre rău, garantată și de semnul zodiacal în care ne-am născut. Iată care sunt slăbiciunile fiecărei zodii:

Vezi și – 10 de motive care fac din Berbec partenerul ideal

Berbec

Nativii acestei zodii au o pasiune pentru cluburi și petreceri. Berbecii sunt persoane extrem de încăpățânate și cu greu îi poți convinge să nu mai piardă nopțile.

Taur

Nevoia unui statut cât mai înalt poate deveni viciul cel mai primejdios al Taurului. El nu ezită să încalce anumite anumite principii pentru a-și atinge scopul.

Gemeni

Nevoia nativului din Gemeni pentru lucruri noi, poate deveni cu uşurinţă un viciu. Iar dintre toate lucrurile noi, se pare că pentru fumat şi alcool are o predispoziţie aparte.

Rac

Oricât de ciudat ar suna, cea mai mare slăbiciune a nativilor din zodia rac este bârfa. Ei simt mereu nevoia de a povesti despre tot ce îi înconjoară, implicit despre oameni.

Leu

Patima pentru putere este cea mai mare povară cu care se naște acest nativ. Crede că are dreptate în orice situație și acceptă cu greu sfaturile celor din jurul său.

Fecioară

Fecioarele se numără printre cele mai harnice semne zodiacale și riscă să devină dependente de muncă. Adoră să se implice până în cel mai mic detaliu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: