Ce slăbiciuni ai, în funcție de zodie

Nu există om care să nu aibă slăbiciuni, iar multe dintre ele sunt infuențate de ziua în care te-ai născut. Află care sunt ale tale.

Berbec

Ție îți place să domini, indiferent de situația în care te afli, iar această dorință s-ar putea să devină o problemă la un moment dat. În plus, ești nerăbdător și din această cauză ai tendința să iei decizii pripite. Încearcă să analizezi lucrurile la rece și multe dintre problemele tale se vor rezolva.

Taur

Ești o persoană destul de rigidă și nu prea îți plac schimbările. Dragostea pentru rutină te poate face, însă, să ratezi unele oportunități. Ai o slăbiciune pentru bani și vei lupta din greu pentru a-ți face o situație materială sigură.

Gemeni

Îți place să te concentrezi la mai multe lucruri în același timp, iar asta te faci să nu fii atentă la detalii. Ești imprevizibilă și urăști rutina. Ai o inteligență extraordinară, însă îți pierzi complet rațiunea în fața gadget-urilor.

Rac

Principala ta slăbiciune sunt emoțiile și îți place să le amintești celorlalți ce ai făcut pentru ei, atunci când lucrurile nu ies cum vrei tu. Ești rănită foarte ușor și îți schimbi starea de spirit de la o secundă la alta. Nimeni nu te vede astfel, însă ești foarte răzbunătoare. Ai, însă, o slăbiciune pentru iubire și gesturile tandre, iar o îmbrățișare te face să uiți orice faptă.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: