Ce şi-au propus zodiile pentru noul an

De Corina Buhagiar pe 04 ianuarie 2010

În afară de rezoluţiile particulare, fiecare zodie are câteva pe care şi le propune în fiecare an. Dacă eşti curioasă să vezi ce îşi doresc zodiile în 2010, citeşte mai departe.

Berbec: „O să am mai multă răbdare. N-o să mai reacţionez aşa de brusc, la fiecare provocare.” Aiurea! Asta o să zică şi anul viitor.

Taur: „O să câştig mai mulţi bani.” De obicei asta le iese. „Am să mai slăbesc câteva kilograme” – ei, aici vor avea de muncit…

Gemeni: „Mă apuc de scris o carte”, „Voi vorbi mai puţin la telefon”, „Terimin cele 100 de lucruri pe care le-am început anul trecut”. Mare minune ar fi!

Rac: Ei îşi propun să-şi întărească acea carcasă care le protejează sensibilitatea sau acţiuni care să le aducă mai multă siguranţă, gen „Îmi fac o pensie particulară”.

Leu: „Am să cuceresc lumea”, indiferent că e vorba de a deveni şeful companiei sau preşedintele asociaţiei de locatari.

Fecioară: „Am să fiu mai organizat, mai ordonat, am să muncesc mai mult”. Nimic nou sub soare!

Balanţă: „O să fiu o soţie mai bună, un soţ mai atent, un amant mai pasional, un coleg mai săritor” oricum, ceva care are legătură cu îmbunătăţirea relaţiei cu alţii.

Scorpion: Imposibil să spui ce şi-a propus un Scorpion, iar dacă încerci să afli vei avea de suportat privirea lui suspicioasă „de ce vrei să ştii?!”

Săgetător: „Am să călătoresc mai mult, am să îmi câştig mai multă independenţă” Deşi tendinţele expansioniste pot fi ascunse sub aparenţe altruiste.

Capricorn: Nici nu e nevoie să-şi propună să muncească mai mult, asta e de la sine înţeles. Scopul lui e să ajungă în final până la vârful piramidei.

Vărsător: „Am să salvez lumea” e ideea generală, dar asta poate lua diverse forme, de la reciclarea gunoiului la înrolarea în legiunea străină.

Peşti: Puţin probabil ca Peştii să-şi propună ceva în mod conştient, ordonat şi asumat. Pe agenda lor vei găsi mai mult norişori şi inimioare.

Foto: Shutterstock

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital