Ce ne învaţă revistele despre bărbaţi

De Stela Moisescu pe 28 ianuarie 2010

Revistele par să ştie tot ce se petrece în mintea unui bărbat şi sunt gata să ne predea lecţiile. Pe măsură ce le răsfoieşti, afli noi şi noi informaţii despre bărbaţi.
Totodată ajungi să observi că ele pictează un portret general al bărbatului, în care nu ştiu cât de mult s-ar regăsi acesta, dar nici cât de flatat ar fi de descriere.

Iată ce ne învaţă revistele despre bărbaţi, cu generalizările de rigoare…

Bărbaţii vor sex acrobatic

Iubitul tău priveşte sexul ca pe un sport, arată guyism.com. Îi place să încerce multe poziţii şi unghiuri de penetrare. Aşa că revistele îţi oferă o varietate de poziţii sexuale care de care mai întortochiate. Oare chiar ai nevoie de toate?

Bărbaţii spun una şi gândesc alta

Ţi-a spus că vrea să iasă cu băieţii sâmbătă seara, iar revistele elucidează mesajul din spatele replicii. Îţi spune de fapt că se sufocă petrecând fiecare weekend cu tine. Ei bine, nu trage aşa de uşor concluziile. Mai sănătos ar fi să-i iei vorbele în serios…

Bărbaţii se plictisesc repede

Aţi făcut sex de patru ori, iar a cincea oară iubitul tău îşi doreşte sigur ceva nou… ce zici de un sex în trei? Eu zic să te mai gândeşti.

Bărbaţiii sunt obsedaţi de sex

Totuşi nu ar face sex cu oricine şi nici nu se gândesc non-stop la sex. Bărbaţii au standarde, unii ridicate chiar, în alegerea partenerei!

Bărbaţii vor să te salveze

Iubitul tău cum reacţionează când îl rogi să-ţi ducă maşina la service? Îţi smulge cheile din mână cu repeziciune sau se vaită că n-are chef ori timp?

Limbajul corpului îi trădează pe bărbaţi

Dacă urăşti să fii refuzată când faci primul pas, nu-ţi invita colegul de muncă la cafea doar pentru că şi-a umezit buzele în timp ce te întreba unde e fotocopiatorul. Mai aşteaptă şi alte „semne”, cum ar fi un compliment.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional