Ce facem in timpul liber?

De Revista Look pe 04 august 2010
Fără categorie

Ce facem in timpul liber?

A venit vara, iar statul in casa nu mai este demult „fun“. O sedinta de infrumusetare ori poate o carte buna? Sau alegi shopping, film si o cafea rece alaturi de prietenele tale? Si daca tot iesi cu laptop-ul in poseta, fa un update al celor mai noi site-uri!.

Fii altfelEste simplu! Nu trebuie decât sa intri in cel mai apropiat magazin TNT si sa descoperi noul concept Get Dirty, ce ascunde item-uri inedite, de la jachete de motociclist, pâna la dantele romantice. Combina texturi si tinute aparent opuse si creeaza-ti propriul stil!

Nou in orasAi chef de shopping, dar stii toate magazinele? Orasul te intâmpina cu surprize, pentru ca in cadrul complexului comercial City Mall poti descoperi noul magazin Liliana Turoiu Udrea. Gasesti ultimele colectii ale renumitului designer, insotite de promotii, reduceri de pâna la 70% si oferte deosebite pentru colectia de vara. Ei bine, cât timp si-ai alocat pentru cumparaturi?

Have a coffee!Simti in aer mirosul imbietor de cafea proaspat prajita? Atunci probabil te afli la intrarea noului Starbucks din centrul comercial Sun Plaza. Tu cu ce iti rasfeti simturile astazi?

Finete nedureroasaCu siguranta epilatul este si pentru tine un motiv de stres. Uita de durere, mergând la unul dintre saloanele Bubbles, pentru a incerca un tratament inedit: epilarea cu IPL, lumina intens pulsata. Dupa doar câteva sedinte de tratament nedureros (datorita sistemului de racire), parul nedorit dispare ca prin minune.

Fii frumoasa … citind!Combina doua dintre cele mai relaxante activitati: placerea infrumusetarii cu cea a cititului. Daca pasesti in La Bibliotheque din Bucuresti, strada Duiliu Zamfirescu nr. 10, te poti rasfata alegând intre coafura, cosmetica, manichiura ori pedichiura spa, masaje de relaxare sau anticelulitice si câte si mai câte, in timp ce citesti o carte buna, pe care o poti si cumpara la plecare.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani