Ce facem in timpul liber?

De Revista Look pe 06 iulie 2010
Fără categorie

Ce facem in timpul liber?

Sport in aer liber, piscine ce te asteapta sa te racoresti, centre de fitness sau terase, ori poate un cocktail in stil britanic? Nu trebuie sa faci o alegere! La inceputul calduros al verii, bucura-te de toate acestea, dar si de concursurile inedite si noile colectii de accesorii!

Back to England
Stilul britanic isi pune amprenta pe domeniul modei. Noua tema a coletiei de accesorii de la Meli Melo Paris, British Fusion, nu face exceptie. Cauta in magazinele din orasul tau ultimele modele pop-rock sau british-chic.

Shopping cu pedale
Combina shopping-ul cu… mersul pe bicicleta! Incepând cu 1 iunie, pentru cumparaturi mai mari de 140 de lei din magazinele Sprider Stores, primesti un card razuibil ce contine un cod unic. Introdu-l in sectiunea speciala de pe www.spriderstores.ro si asteapta extragerea.

Mix de relaxare
Daca iti doresti o seara deosebita, intra in atmosfera bar&lounge-ului The Brick, o combinatie inedita de pub londonez si buddha bar (in complexul rezidential Corbeanca).

Super sport
Bucura-te de nici mai mult nici mai putin de 7.500 de metri patrati de fitness, in clubul Moving Otopeni, ce tocmai si-a deschis portile. Afla mai multe detalii pe www.clubmoving.ro.

De poveste
Alb, galben, verde, negru, african ori infuzie… bineinteles ca este vorba despre ceaiuri! Le gasesti pe toate, alaturi de sucuri naturale cu pulpa de aloe, dulciuri si cafele aromate, la ceainaria Serendipity din Bucuresti, de pe strada Dumbrava Rosie, nr. 12. Rupe-te pentru câteva ore de cotidian, savurând un ceai intre zidurile cu iedera ale Bucurestiului vechi.

All in one place
Daca iubesti sportul, cu siguranta te va bucura vestea deschiderii unui nou centru WorldClass, in complexul rezidential InCityResidences (plasat in imediata apropiere a Bucuresti Mall si Piata Alba Iulia din Bucuresti). Pe lânga programul de aerobic, not sau fitness de la WorldClass, poti alege sa te rasfeti la noul salon Gett’s Hair Studio.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"