Ce este masajul Lomi Lomi și la ce te poate ajuta

În ziua de azi ai șansa să testezi numeroase tipuri de masaje, cu scopul de a-ți decongestiona durerile musculare, dar și de a te relaxa. Mai jos îți explicăm ce este masajul Lomi Lomi!

Citește și: 5 beneficii ale masajului corporal.

Ai auzit de Lomi Lomi? Ei bine, este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume. Lomi Lomi a fost practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Acolo, Lomi Lomi e la loc de cinste, iar tehnicile de masaj sunt trasmise din cele mai vechi timpuri. Se spune că Lomi Lomi reprezintă atingerea divină. O atingere care vizează atât corpul, cât și inima.

Ce presupune Lomi Lomi?

O ședință de masaj Lomi Lomi începe prin tăcere. Printr-un moment de pace. Printr-o conexiune între terapeut și client. Printr-o rugăciune. E bine să știi că niciun masaj nu seamănă cu celalalt. Lomi Lomi e mereu diferit. Mișcările sunt curgaătoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa mișcările de masaj cu ambele mâini în zone diferite ale corpului clientului. O mână pe spate și una pe șold. Rezultatul? O relaxare mai profundă și mai rapidă.

Citește și:Top 3 vitamine importante pentru sănătatea ta.

Ce beneficii are masajul Lomi Lomi?

Lomi Lomi stimulează totodată circulația sanguină și ajută organismul să se detoxifieze, dar stabilește  și un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul întregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza și își va instala o senzație de pace și bunăstare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și de spate. El face minuni în cazul migrenelor și a insomniilor, dar și atunci când te confrunți cu depresii, traumatisme și lipsa de încredere în sine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sănătate
Vă recomandăm: