Ce au votat zodiile?

De Corina Buhagiar pe 07 decembrie 2009

Evident că alegerile prezidenţiale de ieri au fost influenţate de nenumăraţi factori, iar în această categorie putem include şi zodiile. Află cu cine au votat oamenii, în funcţie de zodie.
Berbec: Băsescu. Exceptând situaţia în care e membru activ PSD sau PL, puţin probabil să puna ştampila pe altcineva decât tot un marţian ca şi el.

Taur: Depinde. Dacă e conservator şi liniştit, pe Geoană. Există însă şi un procent de tauri turbulenţi care cred că Băse a făcut treabă bună.

Gemeni: Are părerile destul de volatile. Se poate răzgândi de la o clipă la alta. N-ar fi de mirare să joace „Din oceanul Pacific a ieşit un peşte mic” în cabina de vot.

Rac: Pe Geoană. Nu doar pentru că e Rac, ca şi el, cât pentru valorile tradiţionaliste pe care i le insuflă. Plus că Racii au nostalgia trecutului…

Leu: Băsescu! Dacă interesul lor personal nu interferează cu opţiunea politică, Leii aleg candidatul mai puternic, cu magnetismul personal mai mare.

Fecioară: Geoană. Asta dacă se deranjează să se ducă la vot. Chiar dacă Băse îi impresionează, celălalt pare opţiunea mai sigură.

Balanţă: Să fie Geoană?… Să fie Băse?… Dificultatea alegerii între două opţiuni, ambele neatrăgătoare, poate face Balanţele să renunţe de tot la vot.

Scorpion: Treaba lui! N-o să spună cu cine… depinde de interesele lui obscure. Dar cel mai probabil, pentru un Scorpion obişnuit, Băse e singura opţiune.

Săgetător: Admiră bărbaţii curajoşi care se avântă cu pieptul înainte. Băse ar corespunde mai bine descrierii, dar depinde dacă îl consideră suficient de sincer.

Capricorn: Pe Geoană. Ştie el de ce. Bine, dacă nu cumva este direct implicat în campania lui Băsescu, ceea ce e destul de puţin probabil.

Vărsător: Pe el îl interesează mai puţin cine va fi preşedinte peste 5 ani, cât peste 50. Opţiunea lui este pentru candidatul care îi pare mai futurist şi mai inovator.

Peşti: Surprinzător, dar Geoană i-ar putea trezi compasiunea şi o anumită duioşie, destul cât să-l voteze. Sau, pur şi simplu, nu-l interesează aspectul.

Foto:Mediafax

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară