Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Vărsător din 28 ianuarie

Pe 28 ianuarie, va fi Lună Nouă în Vărsător, datorită conjucției Soare – Lună în această zodie. Fenomenul de Lună Npuă este asociat cu noi începuturi și este un bun moment pentru a reflecta la cee ace vreți să schimbați în viața voastră. Iată cum sunt influențate zodiile în următoarea perioadă:

Citește și – Cele mai sensibile femei din zodiac

Berbec

Este o perioadă în care planul profesional se află pe primul loc. Vei putea începe un nou proiect, care să te conducă spre succes. Viața publică te atrage din ce în ce mai mult și preiei responsabilități noi în plan social și profesional.

Taur

Acest fenomen astrologic îți lărgești orizonturile prin mai multă relaționare cu cei din jur, prin studiu și cunoaștere, prin călătorii. Așadar, accentul perioadei cade pe tot ceea ce înseamnă lărgirea orizonturilor.

Gemeni

Luna Nouă în Vărsător te face să simți o mai mare nevoie de viață privată, departe de ochii lumii, motiv pentru care nu vei lăsa pe nimeni în intimitatea ta. Poate fi momentul unui proces interior profund, în care vei descoperi unde se ascund piedicile care nu te lasă să evoluezi.

Rac

Pentru Raci, urmează o perioadă bună pentru asocieri și contracte, pentru colaborări și parteneriate în orice plan. Munca de echipă trece pe primul plan. De asemenea, relația cu partenerul de cuplu se intensifică.

Leu

Devii un om de bază la care oricine poate apela cu încredere, pentru că acum ești mult mai preocupat de binele celorlalți decât de binele propriu și ești dispus să faci sacrificii pentru cei din jur.

Fecioară

Pentru Fecioare, Luna Nouă în Vărsător vine cu multă energie și creativitate. Îți poți manifesta din plin talentele native, poate fi un moment de afirmare deplină a celui care ești, poate chiar un moment de glorie și strălucire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: