Câte ceva despre Jupiter

Supranumit şi “Marele Benefic” planeta guvernatoare a Săgetătorului dăruieşte nativilor ei o căruţă de noroc şi o fire jovială. Jupiter este… da, exact! zeul acela care făcea pe şeful şi făcea sex cu…
…cu orice pământeană mai răsărită, procupări transmise şi nativilor pe care îi guvernează. Caracterizaţi printr-o fire optimistă şi deschisă, jupiterienii sunt mari iubitori ai adevărului şi ai libertăţii personale. E inutil să-i constrângi, să-i întrebi unde pleacă sau când se întorc. Adoră aventura de dragul aventurii şi se plictisesc repede în condiţii prea domestice.

Jupiter este planeta expasiunii, exact invers decât Saturn care este a contracţiei. Drept urmare, jupiterienii vor avea tendinţa să pluseze, să exagereze şi să se umfle în pene. Ţii minte poveştile din mitologie cu Jupiter care, prins de soţul tipei pe care tocmai încerca s-o vrăjească, este nevoit să se transforme în tot felul de chestii ca să scape? Tot astfel, şi jupiterienii de rând au tendinţa să intre în tot felul de încurcături şi să facă tot felul de gafe. În mod aproape miraculos reuşesc însă să iasă basma curată.

E foarte greu să te superi pe un jupiterian, sunt prea haioşi şi charismatici, genul de prieten căruia îi ierţi orice, pentru că nu vrei să-l pierzi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: