Cătălina Mustaţă

S-a născut pe 19 noiembrie 1967 la Braşov. Încă de la 3 ani şi-a dorit să se facă actriţă şi dădea “recitaluri” în faţa altor copii. În adolescenţă a fost retrasă, citea mult şi scria poezii
A urmat Şcoala Populară de Artă şi a dat doi ani la rând examen la IATC. A urmat Facultatea de Teatru între 1987 şi 1991. În anul IV i-a devenit soţie celebrului actor şi profesor Florin Zamfirescu.

Ea nu avea încă 24 de ani, iar el împlinise deja 42 şi era la a treia căsătorie. Este bună prietenă cu copii acestuia şi regretă că nu a făcut un copil, însă îşi revarsă dragostea asupra nepoţilor. A jucat la Teatrul Odeon şi Teatrul Mic, în piese ca “Aventurile lui Habarnam” sau “Veronika se pregăteşte să moară”.

Până în 2002 a fost şi prezentatoare / realizatoare de emisiuni la Acasa Tv. Cătălina a interpretat roluri şi în producţii de televiziune, cum ar fi “Iubire ca-n filme” sau “Voinţă de femeie”.

Despre semenii din jurul ei Cătălina spune: “Întotdeauna găsesc partea plină a paharului, întotdeauna izbutesc să văd într-un om rău, şi calităţi care îl schimbă, măcar în ochii mei. Nu cred că există om fără calităţi.”

foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: