Cătălin Botezatu

Cel mai cunoscut designer român s-a născut pe 3 decembrie 1966 în Alexandria, judeţul Teleorman. Şi-a început cariera ca model în 1984, la casa de modă “Venus” condusă de Zina Dumitrescu.
Şi-a deschis propria casă de modă în 1996 şi a lansat numeroase colecţii exotice: “Buddha Bar”, “Egyption”, “Kyoto”, “Angels”, “Ameno”, “Chicago” etc.

A fost premiat de nenumărate ori în ţară: “Designerul anului” – de patru ori, “Premiul de excelenţă în modă” – de două ori, “Cel mai bun creator de haute-couture” – de două ori. Cel mai mult îi place însă să îşi prezinte colecţiile în străinătate şi să facă furori într-un loc unde până în acel moment era un necunoscut.

Este singurul creator de modă autohton care se ocupă personal de toate: de la regie şi scenariu, coloana sonoră, accesoriile şi colecţia în sine. 

Mereu în căutarea dragostei, Cătălin a şocat cu afirmarea bisexualităţii sale, retractată mai târziu. A recunoscut că are un fiu biologic despre care refuză însă să vorbească, şi îţi doreşte o familie alături de noua sa iubită, modelul Bianca Drăguşin.

La mulţi ani, Cătălin!

foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: