Cătălin Botezatu

Cel mai cunoscut designer român s-a născut pe 3 decembrie 1966 în Alexandria, judeţul Teleorman. Şi-a început cariera ca model în 1984, la casa de modă “Venus” condusă de Zina Dumitrescu.
Şi-a deschis propria casă de modă în 1996 şi a lansat numeroase colecţii exotice: “Buddha Bar”, “Egyption”, “Kyoto”, “Angels”, “Ameno”, “Chicago” etc.

A fost premiat de nenumărate ori în ţară: “Designerul anului” – de patru ori, “Premiul de excelenţă în modă” – de două ori, “Cel mai bun creator de haute-couture” – de două ori. Cel mai mult îi place însă să îşi prezinte colecţiile în străinătate şi să facă furori într-un loc unde până în acel moment era un necunoscut.

Este singurul creator de modă autohton care se ocupă personal de toate: de la regie şi scenariu, coloana sonoră, accesoriile şi colecţia în sine. 

Mereu în căutarea dragostei, Cătălin a şocat cu afirmarea bisexualităţii sale, retractată mai târziu. A recunoscut că are un fiu biologic despre care refuză însă să vorbească, şi îţi doreşte o familie alături de noua sa iubită, modelul Bianca Drăguşin.

La mulţi ani, Cătălin!

foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: