Cătălin Botezatu lansează cămaşa Michael Jackson!

De Unica.ro pe 05 august 2010

Cătălin Botezatu îşi îmbogăţeşte oferta de haine pret-a-porter, disponibile pe cbstore.eu, cu un nou produs: o camaşă inspirată din stilul lui Michael Jackson.Piesa…
vestimantară este destinată bărbaţilor, este de culoare albă, realizată din bumbac şi are ca element distinctiv pe partea frontală, în zona pieptului, un model ce imită lamele metalice orizontale pe care Megastarul obişnuia să le poarte pe inconfundabilele geci cu care ieşea în public.

Eleganta cămaşa, care poate fi purtată atât cu o pereche de pantaloni de stofă cât şi la jeanşi, are preţul de 229 de lei şi poate fi comandată din magazinul on-line al designerului cbstore.eu.

Cătălin Botezatu a admirat dintotdeauna stilul vestimentar unic al Megastarului.

După tragica lui dispariţie, designerul roman a mărturisit pentru revista Story: „Michael avea viziune. Ştia să combine materiale, texturi, să pună accesorii. A fost singurul artist care ne-a reamintit câtă eleganţă conferă unui bărbat o pălărie de calitate, şic. Eu mi-am cumpărat primii pantofi de lac negru pentru ca mi-au plăcut ai lui. De la el am învăţat să pun preţ pe accesoriile preţioase”.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară