Cât costă o vilă în cea mai exclusivistă zonă de la marginea Bucureștiului? Este ideală dacă vrei un stil de viață activ pentru familia ta

De Unica.ro pe 16 mai 2018
Locuiești în Capitală și vrei să faci un upgrade imobiliar și să îți cumperi o casă mai spațioasă? Dacă îți dorești un stil de viață activ pentru familia ta, dar nu vrei să faci rabat de la confort și nici nu îți propui să te îndepărtezi prea mult de oraș, îți recomandăm să îți orientezi căutarea spre proprietățile disponibile în Chitila, cea mai exclusivistă zonă rezidențială din imediata apropiere a Capitalei.

O proprietate cu o poziționare excelentă în această zonă rezidențială de lux, ideală pentru cei care își doresc un standard de viață ridicat și apropiere față de oraș și față de diferite facilități, a fost scoasă recent la vânzare pentru suma de 385.000 de euro și se află la doar 15 km de București.

Vila pentru care lucrările de construcție au fost finalizare anul trecut se află la doi pași de Lacul Chitila și de Pădurea Chitila-Mogoșoaia, în vecinătatea Parcului Dendrologic și a Palatului Mogoșoaia. Familia ta va putea astfel să facă plimbări dese cu bicicletele prin pădure sau prin parcul palatului și să își petreacă măcar câteva momente de relaxare pe malul apei. În plus, nu va trebui să te deplasezi mult pentru a-ți face cumpărăturile sau pentru a lua masa, având în vedere faptul că în imediata apropiere a proprietății există mai multe magazine și chiar și un restaurant.

Vezi continuarea pe imobiliare.ro!

Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă

Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă