Câştigătorii MTV VMA 2010

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

Lady Gaga a fost desemnată marea câştigatoare la gală MTV Video Music Awards pe anul 2010, care a avut loc duminică la Los Angeles, cântăreaţa americană câştigând opt trofee. Lady Gaga împarte cu grupul norvegian A-ha, marele câştigător al galei din 1986, locul al doilea în clasamentul artiştilor care au câştigat cele mai multe trofee MTV Video Music la o singură ediţie.
 
Muzicianul britanic Peter Gabriel deţine recordul, cu noua premii MTV Video Music, graţie videoclipului său revoluţionar din 1987 pentru piesa „Sledgehammer”.
 
Cele mai multe dintre statuetele primite de Lady Gaga i-au fost decernate pentru videoclipul piesei „Bad Romance” – la categoriile „cel mai bun videoclip al anului”, „cel mai bun clip al unei artiste”, „cel mai bun clip pop”, „cel mai bun videoclip dance”, „cea mai bună coregrafie”, „cea mai bună regie” precum şi „cel mai bun montaj”, scrie Mediafax.
 
Lady Gaga a mai câştigat un trofeu pentru cea mai bună colaborare, cu Beyonce Knowles, pentru „Telephone„.
 
Cântăreaţa newyorkeza în vârstă de 24 de ani, celebra pentru costumele sale de scenă originale, a avut cele mai mai multe nominalizări – 13 – şi a purtat trei costume diferite cu ocazia celor trei discursuri de acceptare a trofeelor primite.

Sursa: 9am Foto: NorthFoto

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital