Câştigătorii „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa pe 30 noiembrie 2009

Dans, emoţie, muncă, ambiţie şi în final un vis împlinit. Timp de şapte sezoane unul dintre cele mai iubite show-uri tv a şi-a desemnat câştigătorii. Sezonul opt? Surpriză!
Alături de vedetele care au fost lângă ei pe ringul de dans emisiune de emisiune, concurenţii „Dansez pentru tine” au tecut de preselecţii, au ajuns în concurs şi în casele oamenilor, au luptat pentru visul lor şi ,în final, cei mai puternici au ieşit învingători:

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezon I – Andra şi Florin Birică

Andra şi Florin Birică au spart gheaţa listei de câştigători „Dansez pentru tine”.
S-au duelat cu Aliona Munteanu şi Arsenie pentru marele premiu, iar în final au învins.

În vârstă de 20 de ani, Florin, un orfan care locuia alături de iubita lui într-un centru de plasament din Iaşi a luptat altături de Andra, pentru a-şi realiza visul, acela de a cumpăra o garsionieră în care să poată locui.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"
Sezonul II – Victor Slav şi Carmen Stepan

Alături de Victor Slav, Carmen Stepan a luptat pe ringul de dans pentru ca iubitul ei, Dani, imobilizat într-un scaun cu rotile de peste 7 ani de zile, să poată merge din nou. În ultima ediţie cei doi s-au duelat pentru premiul cel mare cu Smiley şi Adriela Morar, iar în final au învins.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezonul III  – Cosmin Stan şi Doina Ocu

În sezonul al treilea, perechea câştigătoare a fost formată din Cosmin Stan şi Doina Ocu. Aceasta din urmă s-a înscris în concurs pentru a-şi ajuta fetiţa în vârstă de 4 ani, diagnosticată cu autism infantil, o boală care necesită tratamente de specialitate foarte costisitoare.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezonul IV – Alex Velea şi Cristina Stoicescu

Alex Velea şi Cristina Stoicescu au fost câştigătorii celui de-al şaselea sezon „Dansez pentru tine”. În vârstă de 23 de ani, Cristina a ajuns pe ringul de dans din dragoste pentru soţul ei, George, diagnosticat cu un tip de tumoare pe creier din cauza căreia tot corpul se măreşte (mâini, faţă, picioare, maxilar, etc.) în timp, riscând să devină un monstru.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezonul V – Andreea Bălan şi Petrişor Ruge

Visul lui Petrişor Ruge a fost acela de a obţine bani pentru ca fratele lui, rămas fără două degete la o mână în urma unui accident, să îşi poată deschide un atelier de tâmplărie.

Mai mult decât să câştige competiţia, alături de Andreea Bălan, participând la cel de-al cincilea sezon  „Dansez pentru tine”, Petrişor şi-a descoperit pasiunea pentru dans. În 2007, cei doi au patricipat  la ediţia internaţională a emisiunii „Dansez pentru tine” („Bailando por el mundo” ) din Mexic, unde au ieşi pe locul al doilea.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezonul VI – Giulia Anghelescu  şi Andrei Ştefan

În cea de-a şasea ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine” câştigătorii premiul cel mare au fost Giulia Anghelescu şi Andrei Ştefan. Cei doi au luptat şi au câştigat suficienţi bani pentru ca Andrei şi mama lui (învăţătoare) să îşi poată cumpăra o casă.

Câştigătorii "Dansez pentru tine"Sezonul VII – Monica Irimia şi Darius Belu

Monica Irimia a luptat până la capăt pentru visul lui Darius Belu. În vârstă de 19 ani, Darius a vrut să le poată oferi atât mamei cât şi fratelui mai mic o viaţă cel puţin modestă.
Cei doi au ajuns în finală alături de Alin Oprea (Talisman) & Al-Sanadi Roxana Mihaela, pe care i-au învins.

Sezonul VIII – ?

Cu trei echipe rămase în competiţie (Alina Chinie- Ştefan Bamboi, Jean De la Craiova – Sandra Neacşu şi Liviu Vârciu -Ilaria Cherloabă ) şi punctaje strânse, ce permit răsturnări de clasament, ultimul sezon se apropie şi el de final. Râmâne de văzut ce vis va deveni realitate de data aceasta. 

Înainte de marea finală din 4 decembrie, cei şase, se vor întâlni pe ringul de dans în semifinala de marţi, 1 decembrie.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"