Cele mai longevive căsnicii de la Hollywood

De Flavia Jurca pe 03 august 2010

De ceva vreme, publicaţiile mondene scriu cu precădere despre cine s-a mai despărţit, cine a mai părăsit pe cine şi cum îşi revin vedetele după despărţţiri. Oare nu ne…
… interesează reţetele altora pentru fericire?

Despre cei care chiar au parte de „până la adânci bătrâneţi” nu spune nimeni mai nimic… Aceste cupluri sunt rare, mai ales printre celebrităţi, şi constituie excepţia de la regulă în viaţa tumultuoasă de la Hollywood. Totuşi, ar fi interesant să aflăm şi noi ce îi ţine împreună pe cei bogaţi şi celebri, care aparent le au pe toate şi teoretic pot avea pe oricine.

Tom Hanks şi Rita Wilson – El actor, ea producătoare, s-au completat şi susţinut reciproc de la început, el sfătuindu-se cu ea în privinţa rolurilor pe care le acceptă. Secretul pare a fi faptul că nici Tom şi nici Rita nu şi-au pierdut minţile din cauza celebrităţii, cum fac alţii, şi nu şi-au schimbat valorile în care credeau când s-au cunoscut.

Will Smith şi Jada Pinkett – S-au cunoscut pe vremea când el era încă „Prinţul din Bel Air” şi încă de atunci au stabilit de comun acord că  divorţul nu este o opţiune. Împreună, cei doi cresc trei copii, dintre care unul este doar al lui Will, dintr-o căsnicie anterioară. Will a declarat că reţeta pentru a rămâne veşnic îndrăgostit este: „nevasta să fie primul lucru la care te gândeşti când te trezeşti şi ultimul la care te gândeşti înainte să te culci”. Aviz soţilor care adorm la televizor, cătrăniţi că iar nu le-a intrat echipa în liga nu ştiu care.

Danny de Vito şi Rhea Perlman – Unul dintre cele mai discrete cupluri din cetatea Filmului, cei doi şi-au sărbătorit de curând cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei. Împreună au 3 copii, pe care îi cresc departe de zumzetul asurzitor al meseriei lor şi al evenimentelor mondene.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones
– Se zvoneşte că ea îl ţine pe el în frâu cu un contract prenupţial care prevede că infidelităţile îl vor costa milioane şi milioane de dolari. Se pare că strategia funcţionează, fiindcă cei doi sunt căsătoriţi de 9 ani şi fac copii aproape în ritmul în care adoptă Angelina.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick – Spre deosebire de frivola Carrie, personajul care a făcut-o celebră, Sarah Jessica este căsătorită cu soţul ei de 11 ani şi spune că valorile comune şi micile plăceri savurate în doi îi ţin împreună.

Antonio Banderas şi Melanie Griffith – Ea este mai în vârstă decât el, şi deşi la început nimeni nu le dădea mai mult de 3 ani împreună, iată că sunt împreună şi azi, deşi se zvoneşte că Antonio, care a sprijinit-o pe soţia sa să scape de dependenţa de droguri, i-a promis că o părăseşte dacă se îngraşă prea mult. Melanie însă a reîntinerit pare-se de când este cu Antonio şi nu dă semne că va pierde numărul caloriilor prea curând.

Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick – S-au căsătorit în 1988 şi parteneriatul lor din viaţă s-a extins şi asupra muncii, cuplul colaborând la numeroase proiecte, ultimul fiind serialul Kyrei, „The Closer”. Au împreună 2 copii.

Courteney Cox şi David Arquette
– Au împreună o fetiţă pe nume Coco şi deşi se războiesc frecvent, cred cu tărie că divorţul nu e soluţia, ci consilierea maritală. Secretul lor, spune Courtenez, este faptul că se distrează şi râd enorm de mult împreună.

Sharon şi Ozzy Osbourne – S-au căsătorit în 1982, când Sharon a preluat afacerea de management artistic de la tatăl ei. Împreună au făcut faţă dependenţei de droguri şi alcool a lui Ozzy, bătăilor frecventeîntre ei doi şi cancerului lui Sharon. Secretul lor este distracţia continuă şi stilul de viaţă excentric care îi uneşte.

Și la noi există vedete cu căsnicii durabile, care nu dau semne de instabilitate. Scenariul cel mai frecvent este cel al Don Juanilor cuminţiţi de femeia potrivită, aşa cum este cazul lui Florin Zamfirescu, căsătorit cu actriţa Cătălina Mustaţă, sau Florin Piersic. Ambii sunt la a treia căsătorie.

Deşi se scrie foarte mult despre căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică jr., aceasta durează de mai bine de 4 ani, chiar dacă presa le-a prezis doar 2. Nu în ultimul rând, cuplul „cu năbădăi” Silviu Prigoană-Adriana Bahmuţeanu dă dovadă de consecvenţă, chiar dacă în cazul lor aceasta înseamnă certuri publice şi despărţiri frecvente.

Foto: Hepta

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani