REŢETE: Cartofi noi cu file de peşte

De Lumea Femeilor pe 08 mai 2013

Invata sa prepari un file delicios de pastrav cu garnitura de cartofi noi.
► 1 kg cartofi noi
► 4 fileuri de păstrăv
► 6 linguri ulei 
► 2 linguri făină
► 2 căţei de usturoi tocaţi
► zeama de la o lămâie
► câteva fire de pătrunjel
► sare, piper
Încearcă şi reţeta noastră de cartofi noi la cuptor

1 Se spală şi se curăţă complet cartofii de coaja subţire. Se fierb în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, se strecoară şi se amestecă imediat cu trei linguri de ulei  şi pătrunjel tocat.
2 Peştele se spală şi se usucă cu un şervet de bucătărie. Se sărează şi se trece prin făină. Se scutură foarte bine de surplusul de făină.
3 Într-o tigaie, cu celelalte 3 linguri de ulei , se pune usturoiul şi, după 2-3 minute, se pun bucăţile de peşte. Se lasă câte 3 minute să se rumenească pe fiecare parte.
4 După ce peştele s-a aurit frumos, se toarnă în tigaie zeama de lămâie şi se piperează. Se mai lasă un minut pe foc, să sfârâie puţin sosul, după care se serveşte alături de cartofii natur.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi