Carmen Brumă îți arată cum poți face un antrenament intens pentru zona mediană, la primele ore ale zilei

De Unica.ro pe
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea și viața sănătoasă! Și pentru că în această perioadă, la trecerea dintre sezoane, mulți dintre noi suferă din cauza asteniei de toamnă, Carmen s-a gândit să ne arate azi două exerciții care nu numai că ne vor ajuta să ne menținem în formă, dar ne vor ajuta totodată să combatem și această stare de oboseală, apatie, ușoară depresie, specifică asteniei.

Exercițiile pe care urmează să ni le arate Carmen formează un antrenament intens pentru zona mediană a corpului, un antrenament pe care îți recomandăm să-l faci dimineața, pentru a avea energie întreaga zi!

Primul pas pentru un antrenament reușit: hidratează-te!

Astenia de toamnă poate fi ameliorată rapid, sau chiar prevenită, dacă ne hidratăm corespunzător, dacă avem o dietă echilibrată, bogată în multe fructe și legume proaspete, și dacă facem mișcare în mod constant.

Apa minerală naturală Bucovina 2Go e soluția ideală atunci când faci mișcare pentru că este o apă perfect echilibrată și are un ambalaj adaptat celor care fac sport, indiferent că vorbim de niște exerciții făcute acasă sau de o alergare prin parc.

Antrenament rapid, dar intens, pentru zona trunchiului

Zona mediană, sau zona trunchiului, este o zonă foarte importantă pentru sănătate întregului organism. Aceasta cuprinde, în principal, musculatura abdominală și cea lombară, și poate fi lucrată eficient chiar și în cadrul unor antrenamente scurte, așa cum Carmen Brumă ne demonstrează în clipul de mai sus.

Urmărește-l și tu și încearcă exercițiile fie că lupți sau nu cu astenia de toamnă. Și nu uita – dacă vei face antrenamentul la primele ore ale dimineții, vei vedea că vei avea mai multă energie pe tot parcursul zilei!

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"