Carla Bruni

De Corina Buhagiar pe 22 decembrie 2009

Născută pe 23 decembrie 1967 la Torino, Carla Bruni provine dintr-o familie bună a burgheziei industriale. A crescut urmând şcoli private din Elveţia şi Franţa.
A întrerupt cursurile Facultatăţii de Arhitectură din Sorbona pe motiv că vrea să călătorească şi să cunoască lumea. Devine fotomodel şi uimeşte lumea modei cu frumuseţea ei excepţională.

Nu s-a oprit însă doar la modă. În 2003 lansează un album de muzică ce cunoaşte un succes surprinzător de mare, mai ales în Franţa. În iulie 2008 lansează deja al doilea album „No promisses”, iar în 2008 al treilea, cu piese mai mult în limba franceză.

Carla a avut mereu admiratori celebrii, printre care se numără Mick Jagger, Eric Clapton sau Donald Trump. Pentru ea, întotdeauna au contat doar bărbaţii care au putere. „Vreau un bărbat dotat cu bomba nucleară” ar fi declarat ea, şi iată că dorinţa i s-a împlinit! La numai 11 săptămâni după ce a cunoscut-o, Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei, o ia de nevastă, în februarie 2008.

Se spune că averea Carlei este de aproape de zece ori mai mare decât a soţului ei, venituri obţinute din modelling, muzică şi afaceri imobiliare.

Foto: Hepta
 

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"