Care e diferența dintre ritualul tău de îngrijire și cel al vedetelor. Ce fac ele altfel

Le admirăm pielea impecabilă și ne întrebăm adesea de ce nu putem și noi să obținem rezultatele lor când vine vorba despre aspectul tenului. Oare ce fac ele diferit? Ei bine, vedetele au niște ritualuri de îngrijire mai stricte și urmează niște principii foarte clare. Uite ce fac ele altfel și cum obțin o piele lipsită de orice imperfecțiune:

  1. Primul pas către o piele sănătoasă și frumoasă – vedetele consultă și ascultă mereu părerea care contează cel mai mult

Înainte să folosești zeci de creme și tratamente și să constați cu stupoare că nu au avut rezultatele scontate, trebuie să înveți să ai abordarea corectă asupra îngrijirii pielii. Celebritățile știu cel mai bine acest lucru și se bazează mereu pe părerea specialistului. Ce înseamnă asta? Că în loc să cumperi tot felul de creme care promit rezultate miraculoase, ar trebui să ceri părerea unor astfel de specialiști în dermatologie. Ei analizează particularitățile tenului tău și îți dau recomandări perfect croite nevoilor lui.

Majoritatea celebrităților au un dermatolog de încredere, care le cunoaște tenul și le dă sfaturi legate de cum să-l îngrijească mai bine. Este, de departe, cel mai sănătos mod de a-ți concepe ritualul de îngrijire și, mai mult decât atât, este și un prim pas spre a obține rezultate reale, palpabile.

  1. Știu ce diferență poate face un produs de calitate

O mulțime dintre noi au dulapiorul din baie plin cu diverse creme – una pentru zi, una de noapte, o bază de machiaj, un tratament pentru acnee și așa mai departe – dar câte dintre ele au și efectul pe care îl promit pe etichetă? Tocmai de aceea este mai bine să investești în câteva produse de cea mai bună calitate, în loc să ai zece produse generice.

Celebritățile știu bine acest lucru și optează mereu pentru tratamente dermato-cosmetice și nu aleg creme din supermarket. Sigur că vedetele au și un buget mai generos, însă, dacă vei compara multitudinea de creme cumpărate și abandonate în dulap, cu două-trei produse cu adevărat bune, pe care le folosești până se termină în totalitate și care sunt mai scumpe, vei vedea că pe termen lung este mai economic să optezi pentru calitate. După cum spune și vechea zicală românească, „suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine”, nu-i așa?

  1. Nu există produse cu efecte miraculoase

Crezi că o mască de câteva zeci de lei îți poate îndepărta, cu adevărat, toate punctele negre și poate ascunde porii dilatați de pe tenul tău? Ei bine, vedetele sunt conștiente că asemenea produse (oricât de scumpe ar fi) nu există. Pielea este un organ complex, care are nevoie de îngrijire constantă și susținută. Nicio problemă a tenului nu se poate rezolva cu o mască sau cu o cremă, fie ele și unele cu un preț exorbitant.

Răbdarea este o virtute și de ea ai nevoie pentru a-ți trata pielea în mod sănătos și pentru a vedea diferența. Tocmai de aceea, în majoritatea interviurilor, vei vedea că actrițele și cântărețele mărturisesc că au un ritual strict de îngrijire, de la care nu se abat niciodată și pe care îl urmează în fiecare zi. Este, într-adevăr, laborios și, adesea, seara când ajungi acasă poate nu mai ai energie să urmezi toți pașii și preferi să îți speli repede tenul și să te bagi în pat, însă trebuie să știi că dacă nu-i acorzi atenție zi de zi, seara și dimineața, pur și simplu nu poți obține efectele pe care ți le dorești.

După cum vezi, îngrijirea corectă a tenului nu e o misiune ușoară, însă, dacă apelezi la specialiști și îți iei zilnici 20 de minute pentru a avea grijă de el, poți obține și tu un look de vedetă.

Sursa foto: Shuttertsock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: