„Cârcotaşul” Toni a încetat din viaţă

De Unica.ro pe 05 ianuarie 2010

O veste tristă a lovit astăzi lumea televiziunii: actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipă al „Cârcotaşilor” de la Prima TV, a încetat din viaţă în această dimineaţă (5 ianuarie), la vârsta de 37 de ani.

Diagnosticat în Ajunul Crăciunului cu virusul AH1N1, la spitalul „Matei Balş”, starea de sănătate a actorului s-a agravat. Toni a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Înainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda ONU. A jucat în mai multe spectacole de teatru, filme şi producţii de televiziune.

În 2006, în cadrul Galei Tânărului Actor – HOP, Toni a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul „Lomeier”, din spectacolul „Noapte arabă”, în regia Theodorei Herghelegiu, piesă care a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic. „Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” este o altă producţie în care Toni a jucat, de această dată rolul unui miliţian.

Toni făcea parte din echipa „Cârcotaşilor” de patru ani şi spunea că „să lucrezi la Cronică înseamnă râs cât cuprinde”.

Într-un comunicat de presă, postul Prima TV precizează că „în aceste momente, suntem alături de familia actorului. Toni va rămâne mereu în amintirea noastră, a tuturor colegilor, prietenilor, dar şi a celor care au zâmbit măcar o dată, urmărindu-l pe scena teatrului sau în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"