“Cârcotaşul” Toni a încetat din viaţă

O veste tristă a lovit astăzi lumea televiziunii: actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipă al “Cârcotaşilor” de la Prima TV, a încetat din viaţă în această dimineaţă (5 ianuarie), la vârsta de 37 de ani.

Diagnosticat în Ajunul Crăciunului cu virusul AH1N1, la spitalul “Matei Balş”, starea de sănătate a actorului s-a agravat. Toni a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Înainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda ONU. A jucat în mai multe spectacole de teatru, filme şi producţii de televiziune.

În 2006, în cadrul Galei Tânărului Actor – HOP, Toni a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier”, din spectacolul “Noapte arabă”, în regia Theodorei Herghelegiu, piesă care a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic. “Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” este o altă producţie în care Toni a jucat, de această dată rolul unui miliţian.

Toni făcea parte din echipa “Cârcotaşilor” de patru ani şi spunea că “să lucrezi la Cronică înseamnă râs cât cuprinde”.

Într-un comunicat de presă, postul Prima TV precizează că “în aceste momente, suntem alături de familia actorului. Toni va rămâne mereu în amintirea noastră, a tuturor colegilor, prietenilor, dar şi a celor care au zâmbit măcar o dată, urmărindu-l pe scena teatrului sau în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: