„Burlacul” Cătălin Botezatu a ales-o pe Violeta

De Diana Sorescu pe 03 septembrie 2010

În cadrul ultimei ediţii a emisiunii „Burlacul” difuzată de Antena 1, designerul Cătălin Botezatu a desemnat-o câştigătoare pe Violeta Babliu, o blondă senzuală…

… de 24 de ani, originară din Timişoara.

Finala emisiunii „Burlacul” s-a desfăşurat la Paris şi a fost încărcată de emoţii şi tensiune. Cele două concurente, Mihaela şi Violeta, au aşteptat cu înfrigurare decizia lui Cătălin. După câteva secunde de suspans, designerul şi-a numit aleasa: pe Violeta.

Violeta, marea câştigătoare

La aflarea veştii că a câştigat, aceasta a izbucnit în lacrimi de fericire şi a acceptat emoţionată inelul cu diamant în valoare de 5.500 de euro pe care Cătălin i l-a aşezat pe deget. Totodată, Violeta a primit şi haine semnate de designer dar şi posibilitatea de a avea o relaţie de dragoste cu acesta.
Mihaela, marea învinsă, a fost sfătuită de Botezatu să se întoarcă la iubitul ei din Italia.
„Violeta este cea mai naturală femeie pe care am cunoscut-o. Are acea notă de copilărie, de feminitate, de naivitate”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii.
Acum rămâne de văzut dacă între Violeta şi Cătălin se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste. Totuşi, conform mărturisirilor designerului, şansele sunt de partea Violetei!
Vezi mai jos imagini cu cele două finaliste!

Foto: arhiva Ringier

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”