“Burlacul” Cătălin Botezatu a ales-o pe Violeta

În cadrul ultimei ediţii a emisiunii “Burlacul” difuzată de Antena 1, designerul Cătălin Botezatu a desemnat-o câştigătoare pe Violeta Babliu, o blondă senzuală…

… de 24 de ani, originară din Timişoara.

Finala emisiunii “Burlacul” s-a desfăşurat la Paris şi a fost încărcată de emoţii şi tensiune. Cele două concurente, Mihaela şi Violeta, au aşteptat cu înfrigurare decizia lui Cătălin. După câteva secunde de suspans, designerul şi-a numit aleasa: pe Violeta.

Violeta, marea câştigătoare

La aflarea veştii că a câştigat, aceasta a izbucnit în lacrimi de fericire şi a acceptat emoţionată inelul cu diamant în valoare de 5.500 de euro pe care Cătălin i l-a aşezat pe deget. Totodată, Violeta a primit şi haine semnate de designer dar şi posibilitatea de a avea o relaţie de dragoste cu acesta.
Mihaela, marea învinsă, a fost sfătuită de Botezatu să se întoarcă la iubitul ei din Italia.
"Violeta este cea mai naturală femeie pe care am cunoscut-o. Are acea notă de copilărie, de feminitate, de naivitate", a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii.
Acum rămâne de văzut dacă între Violeta şi Cătălin se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste. Totuşi, conform mărturisirilor designerului, şansele sunt de partea Violetei!
Vezi mai jos imagini cu cele două finaliste!

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: