Burlăciţele faimoase ale României

De Cristina Popa pe 06 ianuarie 2010

Fie că s-au despărţit de curând şi se simt mai bine ca niciodată sau se află în căutarea jumătăţii de ceva vreme, se pare că nu toate vedetele au urmat tendinţele ultimilor ani…
căsătorie, copii, familie.  

Anna Lesko

După o relaţie de tipul „te vreau – nu te vreau” cu multe despărţiri şi împăcări, complicaţii de tip telenovelistic şi aşteptări apăsătoare, care a început în primăvara lui 2008 şi s-a încheiat în iarna lui 2009, Codin Maticiuc şi Anna Lesko nu mai formează un cuplu. 

În timp ce cu toţii ne întrebam când va deveni  artista basarabeancă doamna Maticiuc, cei doi pornesc pe drumuri separate. Poponeţ, în braţele actriţei Maria Dinulescu, Lesko, singură şi fericită, în ciuda turnurii pe care au luat-o lucrurile… cel puţin asta declara în paginile unei reviste mondene, chiar la începutul anului 2010.

Andreea Raicu

Cu toate că presa i-a atribut câte un iubit mai la tot pasul, din vara lui 2008 de când s-a despărţit de Tudor Chirilă, vedeta Prima Tv pare să se concentreze pe carieră şi pe alte proiecte personale.

Cu toate că de-a lungul timpului a trăit frumoase poveşti de dragoste alături de Mihai Gâdea, Tudor Vasile sau Cristian Chivu, pretenţioasă sau ghinionistă, frumoasa Andreea se află în continuare în căutarea jumătăţii perfecte.

Oana Roman

După o relaţie de şapte  ani cu  stripperul Cornel Păsat, urmată o despărţire dureroasă  în 2004 şi de  alte încercări nereuşite de a-şi reface viaţa amoroasă alături de bărbaţi ceva mai tineri decât ea, Oana Roman se află încă în căutarea omului alături de care să îşi întemeieze o familie… anul acesta, dacă se poate.

Giulia Anghelescu

După ce în  toamnă s-a despărţit de fratele cârcotaşului Şerban Huidu, Vlad Huidu, actuala membră a trupei DJ Project este din nou singură şi disponibilă, chiar dacă, pentru moment, cântăreaţa preferă să îşi dedice timpul şi atenţia carierei muzicale şi emisiunii pe care o realizează la un post de radio.

În trecut, Giulia  a mai avut o relaţie longevivă, de aproape şapte ani, cu fotbalistul Costin Manea, de care s-a despărţit la sfârşitul lui 2007.

Tania Budi

Cea mai recentă relaţie a Taniei? În vara lui 2009, cu mai tânărul Lucian Viziru, alături de care timp de trei luni a trăit o mediatizată poveste… de dragoste şi o necesară  strategie de imagine, după cum însăşi vedeta Vox News afirma la începutul toamnei.

De-a lungul timpului, solistul trupei Holograf, Dan Bitman, omul de televizune Lucian Sârb sau afaceristul Oliver Millroy au reuşit să ajungă la inima Taniei, însă nu pentru mult timp.

Bianca Ioniţă

Planurile măreţe de viitor se pare că nu au fost suficiente pentru ca relaţia dintre Bianca Ioniţă şi Bogdan „The King”, care, după doar patru luni de iubire şi-au spus adio.

Din decembrie 2009 vedeta Kanal D este din nou singură.

Corina Caragea

Deşi prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, pare să deţină toate calităţile necesare pentru a atrage orice bărbat  – e frumoasă, simpatică şi inteligentă – ea nu are un iubit.

Motivul? Spre deosebire de majoritatea fetelor de la noi care apar pe sticlă, ea nu îşi doreşte un Don Juan monden,  preferând bărbaţii puternici, impunători, cu tărie de caracter, alături de care să poată evolua.

Cosmina Păsărin

Două relaţii  amoroase de durată – cu George Vintilă şi Dj Pagal şi alte câteva, de amiciţie, cu diverşi bărbaţi cu care presa a asociat-o, cea care a devenit cunoscută  în urma unui reality show „Vara ispitelor” este singură… în căutarea jumătăţii.

Lili Sandu

De la sfărşitul lui august 2009 şi Lili Sandu a intrat în categoria fetelor disponibile.

În să facă nunta, cântăreaţa şi chirurgul englez, James, s-au despărţit după doar patru luni de relaţie.  Motivele? Distanţa  mare dintre Londra şi Bucureşti şi, implicit, lipsa timpului petrecut împreună.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"