Actriţa Brittany Murphy a murit la 32 de ani

De Cristina Popa pe 21 decembrie 2009

Actriţa americană Brittany Murphy a încetat din viaţă la numai 32 de ani, duminică, 20 decembrie 2009. Cauzele morţii vor fi stabilite cu exactitate abia după efectuarea autopsiei.
Decesul a fost confirmat duminică seara la ora opt (ora României) de către purtătorul de cuvânt al spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, Sally Stewart, după ce, în urmă cu două ore Brittany a fost găsită leşinată la duş, în locuinţa sa din Hollywood Hills, de către mama sa.

Deşi soţul lui Brittany, scenaristul  Simon Monjack a chemat salvarea imediat, intervenţia medicilor care au ajuns la reşedinţa actriţei nu i-a putut salva viaţa.

Conform site-ului tmz.com, actriţa de 32 de ani, bolnavă şi de diabet, ar fi suferit un atac de cord. Mai mult, din cauza unei răceli cu care se confrunta de câteva zile şi a unui număr foarte mare de medicamente administrate chiar înainte de deces, Btittany  se simţea foarte rău şi avea vărsături în mod constant.

Născută pe 10 noiembrie 1977 Brittany şi-a început cariera de actriţă  la vârsta de 9 ani, prin roluri mici în producţii de televiziune, iar de-a lungul timpului a jucat în peste 40 producţii cinematografice („Clueless”, „8 Mile”, „Just Maried”, „Uptown Girls” sau „Little Black Book”). Cele mai recente roluri? În filmele „Something Wicked”, „The Espendables” şi „Shrinking Charlotte” ale căror premieră vor avea loc în 2010.

Actriţa era căsătorită de doi ani cu scenaristul Simon Monjack şi nu aveau copii.

Foto: NorthFoto

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani