Botezatu, la Las Vegas cu Violeta şi Bianca

De Unica.ro pe

Designerul Cătălin Botezatu s-a întors de curând din Islanda şi New York, unde a avut prezentări de modă, iar acasă l-a întâmpinat Violeta, câştigătoarea marelui show „Burlacul”.

În cadrul emisiunii Acces Direct de ieri, Cătălin Botezatu a fost întâmpinat de Violeta, noua sa parteneră. Emoţionată şi mistuită de dor, blonda a primit o pleiadă de veşti surprinzătoare.

Nu doar că îl va însoţi pe designer în USA, dar îi va fi şi asistentă în noul proiect: „Nu am voie să spun nimic deocamdată, dar Violeta va fi asistenta mea. Va fi un proiect mai mare şi mai tare decât „Burlacul”. Se va filma în locaţii mult mai frumoase şi veţi avea parte de cele mai frumoase imagini”, a mărturisit Bote.

Cât despre excursia de la Las Vegas, aceasta este de fapt finala concursului „Cea mai sexy vampiriţă”, unde Violeta şi Bianca Drăguşanu au mari şanse să ajungă.
Chestionat de Simona Gherghe, Botezatu a mărturisit că i-a fost dor de Violeta, dar şi că Mihaela continuă să îl caute şi să îi dea mesaje telefonice, unele chiar de reproş. Designerul e hotârât să o vadă pe marea învinsă în privat şi să îi explice anumite lucruri.
Imediat după emisiune, cuplul a participat la inaugurarea unui magazin de haine, iar cei prezenţi au observat că Bote şi Violeta sunt foarte drăgăstoşi unul cu celălalt, semn că lucrurile merg foarte bine între ei.
Foto: arhiva Ringier
Dragoș Bucurenci a avut o reacție dură la adresa artiștilor indignați de recitalul de manele de la gala Gopo

Dragoș Bucurenci a avut o reacție dură la adresa artiștilor indignați de recitalul de manele de la gala Gopo