Bomboane RAFFAELLO raw-vegan, în doar zece minute

De Libertatea.ro pe 21 februarie 2015
Dacă aveți poftă de ceva dulce și aveți foarte puțin timp la dispozoție, nu aveți chef de prăjituri complicate sau pur și simplu doriți un preparat raw-vegan, această rețetă este una rapidă și delicioasă.

Ingrediente: 6 linguri de unt de cocos, 1 1/2 cană de fulgi de cocos, 3-4 lingurite cu miere sau sirop de arțar pentru cei care vor un produs vegan 100%, vanilie- de preferat din păstăi, migdale intregi.

Mod de preparare: Untul de cocos se amestecă cu o cană de fulgi de cocos, cu mierea și vanilia. Din compozitie se face o bomboană in mijlocul căreia se pune migadala intreaga.

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA