Boli de Scorpioni

De Corina Buhagiar pe 19 noiembrie 2009

Celebri pentru vitalitatea lor deborbantă şi pentru rezistenţa în faţa bolilor, Scorpionii au şi ei zonele lor sensibile. Scorpionii arată bătrâni la tinereţe şi tineri la bătrâneţe, spune o vorbă.
Şi nu întâmplător. Nu, n-are nicio legatură cu cazul uimitor al lui Benjamin Button, alias Brad Pitt. Pur şi simplu ei şochează cu maturizarea foarte timpurie şi interesul faţă de tot felul de lucruri pe care copiii le descoperă, în general, mai târziu.

Iar la bătrâneţe, graţie influxurilor de energie primite cu generozitate de la Marte şi Pluto, reuşesc să se păstreze verzi şi în putere, chiar şi în urma unei vieţi pline de excese (adică mai multe partide de sex şi mai puţine ore de somn decât media pe populaţie).

Bolile cele mai frecvente la Scorpioni sunt cele de natură venerică sau care se iau prin transmitere pe cale sexuală. Şi diverse nevroze generate de starea de încordare şi stres în care trăiesc. Fiindcă Scorpionul nu se cruţă, la fel cum nu e îngăduitor nici cu ceilalţi.

Sorpionii seamănă foarte bine cu Pasărea Phoenix, învie la loc şi din propria lor cenuşă. Aşa că sunt puţine bolile care pun un Scorpion la pat. Ei au un sistem de regenerare care îi face să ducă cu uşurinţă bolile „pe picioare”.

Pentru cei din jur, care n-au vitalitatea lor, poate fi uimitor. Dacă ajung totuşi să se îmbolnăvească, sunt pacienţii cei mai dificili pe care îi poţi imagina, coşmarul oricărui medic. N-au încredere în doctori, în medicamente şi, în general, în nimic în afară de ei înşişi.

Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional