Bobby McFerrin revine în România

De Nicoleta Galeteanu pe 26 ianuarie 2010

Cunoscut ca ambasador universal al muzicii clasice şi al jazz-ului, Bobby McFerrin vine din nou pentru fanii din România, într-un concert extraordinar, pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti.
Cunoscut cu precadere pentru melodia anilor ’80, „Don’t Worry, Be Happy„, care a ocupat timp de două săptămâni prima poziţie în topul Billboard Hot 100, Bobby McFerrin este unul dintre cei mai inovatori solişti din lume.

Artistul este, totodată, şi un renumit dirijor de muzică clasică, un susţinător fervent al educaţiei muzicale, caştigător a 10 premii Grammy, de-a lungul glorioasei sale cariere.

Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea, iar colaborările cu artişti precum Yo-Yo Ma, Chick Corea, Filarmonica din Viena şi Herbie Hancock i-au adus titlul de ambasador universal al muzicii clasice şi al jazz-ului.

Bobby McFerrin a susţinut primul concert în România, tot la Bucureşti, în anul 2005. Concertul din acest an va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, la Sala Palatului din Capitală şi este organizat de Sound & Image Events.

Biletele la concert, cu preţuri cuprinse între 80 lei şi 250 lei (categoria VIP), pot fi cumpărate de pe site-urile eventim.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos, librăriile Cărtureşti, magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, precum si magazinele Vodafone din ţară.

Foto: NorthFoto
 

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"